Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektronische kraan vast vat op batterijen Billotap Dmp

Code: BILLOTAP-BT-308
€ 525,66 € 762,70 -31%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Hoogte 211 mm x 115 mm Barrel
Levertijden
2/5 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
 DMP Electronics
Elektronische kraan met vaste uitloop batterijen Billotap Dmp
Billotap is een echt technologisch juweel, een nieuw concept van de elektronische tap lange loop, eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar in functie en minimaal in vorm.
Een kraan vaste cilinder wat verrassend vanwege de regel tegelijk robuuste en verfijnd.
Het essentiële karakter van Billotap vertaalt zich in een lichtheid, elegantie, eenvoud, waarbij toegevoegde waarde geeft aan de omgeving, een integraal onderdeel van de inrichting.
Met zijn moderne, minimalistische aanraking, Billotap combineert de details in het design, een hoge mate van geavanceerde technologie, die tot uiting komt door de grote eenvoud van het gebruik ervan.
Billotap is een elektronische klep chroom vaste vat geschikt voor elke vorm van openbaar gebruik: gemeenschap, huisvesting, winkels. De aanwezigheid discreet, stroom en tegelijkertijd bekend en herkenbaar, met de gebogen staaf en langwerpig die begeleidt de goed geregelde waterstroom.
Gekenmerkt door een verchroomd messing huis gebouwd met speciale vandalisme criteria, compleet met DMP fotocel sensoren vervaardigd uit anti-kras en anti-schaalmateriaal. Bovendien is Billotap uitgerust met het beproefde DMP infraroodsysteem: buiten sensoren glad, gemakkelijk te reinigen; in alle geavanceerde technologie DMP Electronics.
Billotap is voorzien van een menger onder-sink, de bijzonderheden van deze elektronische kraan ligt in de mogelijkheid te kunnen blokkeren, na instellen van de temperatuur, de mixer knop.
Deze kraan wordt aangedreven door 3 alkaline batterijen 1,5 V AA.
Billotap is volledig in Italië en heeft een aantal voordelen: Het waarborgt een hoge hygiëne en welzijn, gemakkelijk te gebruiken, ook de werking wordt bepaald fotocel, waardoor een waterbesparing van tot '80%.
Billotap heeft een uniek design en verfijnd, gekenmerkt door een eenvoudige en delicate lijnen die het geschikt is voor alle soorten van decor te maken.
Het brengt je ook een vleugje van de technologie, design en kwaliteit in de omgeving waarin u de voorkeur geeft!

Om Billotap ontvangen met een lengte van 160 mm of 185 mm vat ideaal voor artsen en chirurgen, die een maximale hygiëne voor handen en armen nodig heeft, verzoeken prijsstelling: clienti@viadurini.it

kenmerken:
- Fixed color chroom rod
- Voeding: 3 alkaline batterijen 1,5 V (AA)
- Mixer deelstroomgebied. Na het aanpassen van de temperatuur, kunt u de knop mixer te vergrendelen.
- Sensoren DMP fotocel, uit krasvast en anti-schaalmateriaal. Billotap is uitgerust met het beproefde DMP infraroodsysteem: buiten sensoren glad, gemakkelijk te reinigen; in alle geavanceerde technologie DMP Electronics.
- Volledig resined elektronische schakeling geheel waterdicht
- Verchroomd koperen huis gebouwd met specifieke vandaal criteria
- Bevestigingskit roestvrij staal
- Microchip geprogrammeerd voor een perfecte controle van de DMP-functies door middel van software
- Verbeterde functies voor langdurig vermogen dan alkalinebatterijen
- autonomie van de batterijen: vier jaar op een gemiddelde van 200 activeringen per dag
- Lage batterij Alert: een LED op de sensor geeft een dubbele flits om de zes seconden en er rekening mee dat de batterijen nog ongeveer drie maanden van de levensduur van de batterij.
- Stapels van eenvoudige vervanging en beschikbaarheid. Billotap maakt gebruik van de alom stylus batterijen, overal beschikbaar.
- Batterij compartiment volledig waterdicht
- anti-overstromingen en anti-verbruik Functie: De Afsluitinrichting timer DMP blokkeert de waterafvoer na een continu gebruik 90 seconden
- waterverbruik geoptimaliseerd 6 l / min
- Solenoid triple deeltjesfilter RVS
- Afsluitklep voorzien van RVS anti-verontreiniging filter met een maaswijdte van 0,2 mm

Technische gegevens:
- Alkaline batterijen 1,5 V AA Size
- Elektronische circuit 4,5 V
- solenoïdeklep V3
- Bescherming van elektrische onderdelen: IP65
- Bereik verstelbare sensoren 10-30 cm
- Afsluitklep met terugslagkleppen
- De waterdruk ondersteund: 0.4 tot 10 bar
- Water aansluitingen: 1/2 G

Inhoud van de verpakking:
- Elektronische kraan Billo
- Slangen DMP Quick Disconnect
- Original Stop kranen DMP
- Montage Kit
- Handleiding
- Batterij houder met set van 3 alkaline batterijen

Deze producten hebben een hoge kwaliteit kenmerken:
100% Italiaans design
100% Italiaanse technologie
100% in-house design
100% geteste producten
100% niet-toxisch materiaal
100% CE gecertificeerde producten en HACCP
100% made in Italy


DMP Electronics is een bedrijf dat op het hart heeft de bescherming van de watervoorraden, daartoe al haar projecten zijn ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie van de bescherming van het ecologisch erfgoed en de verdediging van de gezondheid van onze planeet. Vervolgens dacht aan een nieuw systeem dat aanzienlijk zou kunnen bijdragen tot een besparing van het waterverbruik, de ware bron van het leven en altijd goed niet beschikbaar in de wereld. DMP Electronics wil in staat zijn om de markt oneindige oplossingen te bieden voor het behoud van water, door middel van veilig, efficiënt, betrouwbaar, gemaakt met passie, vakmanschap en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor het opslaan van water beton, onmiddellijke en zeer aanzienlijke: tot '80% minder dan conventionele handafsluiters met knoppen.
Al DMP Electronics producten supply chain, van ontwerp tot prototyping, vanaf de schepping aan de test, is het geheel binnen het bedrijf in Italië ontwikkeld en dit is synoniem met een hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics releases voor al haar producten aan de EG-verklaring van overeenstemming, HACCP, DM 174/04 en ACS (food business rules), certificaten die nodig kunnen zijn. Ook DMP Electronics heeft een Quality System gecertificeerd bedrijf geïmplementeerd en is UNI EN ISO 9001 al sinds 1999.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten