Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektronische kraan voor wastafel met transformator Tube Plus Dmp

Code: TUBE-PLUS-LAV
€ 455,24 € 660,54 -31%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
150 mm x 115 mm x lengte rod canna125 mm x Gewicht 3,2 Kg
Levertijden
5 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
 DMP Electronics
Elektronische kraan voor wastafel met elektronische transformator Tube Plus
Tube Plus is een echt technologisch juweel, een nieuwe compacte elektronische kraan concept, eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar in functie en minimaal in vorm. Een tik is verrassend voor zijn lijn tegelijkertijd robuust en verfijnd.
Het essentiële karakter van Tube Plus resulteert in een gevoel van lichtheid, luchtigheid, verfijning, die waarde geeft toegevoegd aan het milieu, steeds meer een integraal onderdeel van het decor.
Met zijn moderne, minimalistische aanraking, Tube Plus combineert de details in het design, een hoge mate van geavanceerde technologie, die tot uiting komt door een groot gebruiksgemak en onderhoud.
Gekenmerkt door een lichaam uit verchroomd messing, met DMP fotocel sensoren vervaardigd uit anti-kras en anti-schaalmateriaal en volledige menging. Bovendien is deze kraan wordt via een transformator 5 Vdc
Plus buis is volledig in Italië en heeft een aantal voordelen: Het waarborgt een hoge hygiëne en welzijn, gemakkelijk te gebruiken, ook de werking wordt bepaald fotocel, waardoor een waterbesparing van tot '80%.
Tube Plus heeft een uniek design en verfijnd, gekenmerkt door een eenvoudige en delicate lijnen die het geschikt is voor alle soorten van decor te maken.
Deze elektronische tap model is verkrijgbaar in twee varianten: een compleet met een multifunctionele knop die de continue stroom of de stroom van het blok bepaalt, de andere versie is verstoken van deze multifunctionele knop.
Speciaal aanbevolen voor het restaurant, Accommodatie en Housing.
Het brengt je ook een vleugje van de technologie, design en kwaliteit in het milieu van uw keuze en kies de versie die u meer wilt!

kenmerken:
- Ingebouwde mixer
- Voeding: Transformator 5 Vdc
- Sensoren DMP fotocel, uit krasbestendig materiaal en anti
- Volledig resined elektronische schakeling geheel waterdicht
- Lichaam in verchroomd messing
- Bevestigingskit roestvrij staal
- Microchip geprogrammeerd voor een perfecte controle van de DMP-functies door middel van software
- Functie anti-overstromingen en anti-consument. Het afsluitorgaan timer een overstromingsbeveiliging apparaat dat waterstroom stopt na anderhalve minuut continu gebruik. Maximale veiligheid in de woning.
- Het waterverbruik door geoptimaliseerde 6 l / min.
- Handventiel triple antikalkfilter
- Afsluitklep voorzien van RVS kalk filter met een maaswijdte van 0,2 mm

Functies alleen beschikbaar in de versie met multifunctionele knop:
- continue stroommodus water. Druk op de multifunctionele toets 1 seconde, plus buis binnenkomt continue stroommodus. Aandringen op een tweede achterste elektronische automatische modus.
- tijdelijke lock-functie. Door op de knop gedurende 3 seconden, activeert het slot mode, handig wanneer u naar de gootsteen schoon te maken. Om te activeren, druk op de knop gedurende 3 seconden.

Technische gegevens:
- Elektronische schakeling 4,5 V, gebouwd volgens CEI EN 55014-1 / -2
- solenoïdeklep V3
- Bescherming van elektrische onderdelen: IP65
- Instelbare sensoren Radius 8-35 cm
- Afsluitklep met terugslagkleppen
- De waterdruk ondersteund: 0.4 tot 10 bar
- Water aansluitingen: 1/2 G
- Veiligheid transformator 230Vac - 5Vdc, IMQ goedgekeurd en die worden uitgevoerd overeenkomstig IEC 61558-1 / -2-6

Inhoud van de verpakking:
- Elektronische kraan Tube Plus
- Slangen DMP Quick Disconnect
- Original Stop kranen DMP
- Montage Kit
- Handleiding
- Veiligheidstransformator DMP

Deze producten hebben een hoge kwaliteit kenmerken:
100% Italiaans design
100% Italiaanse technologie
100% in-house design
100% geteste producten
100% niet-toxisch materiaal
100% CE gecertificeerde producten en HACCP
100% made in Italy


DMP Electronics is een bedrijf dat op het hart heeft de bescherming van de watervoorraden, daartoe al haar projecten zijn ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie van de bescherming van het ecologisch erfgoed en de verdediging van de gezondheid van onze planeet. Vervolgens dacht aan een nieuw systeem dat aanzienlijk zou kunnen bijdragen tot een besparing van het waterverbruik, de ware bron van het leven en altijd goed niet beschikbaar in de wereld. DMP Electronics wil in staat zijn om de markt oneindige oplossingen te bieden voor het behoud van water, door middel van veilig, efficiënt, betrouwbaar, gemaakt met passie, vakmanschap en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor het opslaan van water beton, onmiddellijke en zeer aanzienlijke: tot '80% minder dan conventionele handafsluiters met knoppen.
Al DMP Electronics producten supply chain, van ontwerp tot prototyping, vanaf de schepping aan de test, is het geheel binnen het bedrijf in Italië ontwikkeld en dit is synoniem met een hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics releases voor al haar producten aan de EG-verklaring van overeenstemming, HACCP, DM 174/04 en ACS (food business rules), certificaten die nodig kunnen zijn. Ook DMP Electronics heeft een Quality System gecertificeerd bedrijf geïmplementeerd en is UNI EN ISO 9001 al sinds 1999.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten