Made in Italy

Hallo Dmp 100 intelligente elektronische tap met batterij

  • Made in Italy
  • Code: HELLO100
€ 553,43
Maatregelen Hoogte 270 mm x 195 mm Barrel
Levertijden 4/6 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Dmp Hello 100 slimme elektronische kraan op batterijen
Hello 100 is een verrassende nieuwe uitvinding, het is het eerste apparaat in de keuken, degene die je het meest nodig hebt. Je hebt er misschien nog nooit over nagedacht, maar het gereedschap dat je het meest gebruikt in de keuken is de kraan
Hello 100 is de elektronische kraan bij uitstek, het is geboren uit de fusie tussen creatieve Italiaanse traditie en innovatief vermogen, dat altijd al over de hele wereld bekend en gewaardeerd is om zijn stijl, design en respect voor de natuur, evenals aandacht voor thuis veiligheid is aan het werk.
Dankzij de Dual Sensor, aanwezig op dit fantastische product, is Hello 100 een 100% contactloze kraan, die alleen water geeft als dat nodig is, voor onmiddellijke en concrete besparingen op uw factuur!
Hello 100 kan u een waterbesparing van 50% garanderen, dankzij het uitstekende waterbeheer en de maximale doseerefficiëntie, met de schoonheid van technologie en het verwijderen van de last van nutteloze waterverspilling - 50%.
Dit product combineert de schoonheid van elektronica met de schoonheid van de omgeving. Hello 100 is de intelligente kraan die je begrijpt, je bewegingen volgt, het water opent wanneer nodig en automatisch sluit wanneer het niet meer nodig is. Je activeert het zonder het aan te raken, zelfs als je handen bezig zijn en zonder ze nat te maken, een eenvoudig gebaar met je hand is genoeg als begroeting om het water te laten stromen, hallo, precies!
Geproduceerd door DMP volledig in Italië, dit is een product van hoge kwaliteit, onderworpen aan talloze en strenge kwaliteitscontroletests.
Gekenmerkt door essentiële en beslissende lijnen, met scherpe en zonder aarzeling hoeken. Hello 100 interpreteert de vormen van moderne technologie toegepast op water in een strikt minimalistische stijl.
Hallo maakt je leven gemakkelijker. Het wordt intuïtief gebruikt omdat u het alleen maar hoeft te naderen, dankzij de dubbele sensor die uw aanwezigheid detecteert en onmiddellijk reageert op uw verzoek om water en het alleen voor de noodzakelijke tijd afgeeft.
Hij is getest op uw bewegingen in de keuken en is gekalibreerd om elke dagelijkse handeling voor u gemakkelijker te maken.Hij vereist geen speciaal onderhoud en is eenvoudig in elkaar te zetten, zoals elke kraan.
Hello 100 laat je nooit in de steek: de noodfunctie zorgt voor handmatige opening bij stroomuitval of lege batterijen.
Product dat Design, functionaliteit en ecologisch bewustzijn combineert!
Hello is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, een collectie trendy kleuren voor een ontwerp dat geen enkel detail verwaarloost, met de verchroomde basis en de uitloop in de kleur die je het liefste wilt: van diepzwart tot het zuiverste wit, met charme en glans van metalen. En voor wie van kleuren houdt, keuze uit RAL-kleuren en het bijzondere limoengroen om naar eigen smaak te genieten van de keukenomgeving.
Hallo een juweel in je huis, 100% gemaakt in Italië. Haal hem in huis en kies de afwerking die het beste bij jou past!
ONTWERPER: Diego Ferrante

Hoe te gebruiken:
- Om te openen en te sluiten, brengt u uw hand voor de voorste sensor; indien open gelaten, sluit Hello100 automatisch na 3 minuten.
- Om te openen, brengt u uw handen of een container dicht bij de verticale sensor; de sluiting is direct bij vertrek. Een gebaar is genoeg en hij begrijpt je meteen.
- Hallo beheert op intelligente wijze de waterstroom, activeert wanneer u nadert en deactiveert wanneer u weggaat, maar indien nodig kan het ook de afgiftetijd verlengen: de aan-uit-sensor zorgt voor een langere straal, zelfs als u afwezig bent, denkend aan automatisch uitschakelen na 3 minuten.

Functioneel ontwerp
- Verfijnde en ergonomische lijnen
- Intuïtiviteit en gebruiksgemak
- Gefaciliteerde dagelijkse gebaren

Water besparing
- Geoptimaliseerd waterbeheer
- Maximale doseerefficiëntie
- Vermindering van het verbruik tot 50%

Consumptieve economie
- Minder uitgaven aan rekeningen
- Minimaal energieverbruik
- Batterijwissel slechts om de 3 jaar

FUNCTIES:
- Aan-uit-sensor: deze wordt geactiveerd bij nadering van voren en is handig voor het afgeven van water en het vullen van containers
- Eco-Flow-sensor: neemt nadering van onderaf waar en is daarom ideaal voor het wassen van handen of het wassen van voorwerpen, fruit of groenten
- 360° rotatie: biedt volledige bewegingsvrijheid, met onbeperkte rotatie om de straal te richten en voor eenvoudig gebruik, zelfs voor linkshandigen
- Watermixer (watermixer): regelt de temperatuur gevoelig en geleidelijk, waardoor handmatige opening mogelijk is bij gebrek aan energie

HELLO100 TECHNISCHE GEGEVENS:
- Elektronisch circuit met DMP Dual Sensor-technologie
- Actieradius van de sensoren instelbaar van 5 tot 25 cm
- Voeding met 2 AA-alkalinebatterijen van 1,5 V
- Noodbediening bij lege batterijen
- Lage batterijwaarschuwing via LED op de frontsensor
- Autonomie batterij: 3 jaar bij gemiddeld 200 operaties per dag
- Verchroomd messing behuizing met elektronica, batterijen en magneetventiel
- Microchip geprogrammeerd voor perfecte functiecontrole via software
- Anti-verbruiksfunctie met continu openend uitgifteblok gedurende 3 minuten
- Totale 360° looprotatie op alle modellen

Deze producten hebben hoogwaardige eigenschappen:
100% Italiaans design
100% Italiaanse technologie
100% eigen ontwerp
100% geteste producten
100% niet-giftige materialen
100% CE en HACCP gecertificeerde producten
100% gemaakt in Italië


DMP Electronics is een bedrijf dat zich bekommert om de bescherming van waterbronnen , met het oog hierop worden al zijn projecten ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie om het ecologische erfgoed te beschermen en de gezondheid van onze planeet te verdedigen. Ze bedachten daarom een nieuw systeem dat substantieel zou kunnen bijdragen aan het besparen van waterverbruik, een echte bron van leven en een steeds minder beschikbaar goed in de wereld. DMP Electronics wil de markt oneindige oplossingen kunnen bieden om water te besparen, door middel van veilige, efficiënte, betrouwbare producten, gemaakt met passie, competentie en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor concrete, onmiddellijke en zeer consistente waterbesparingen : tot 80% minder dan gewone manuele kranen met knoppen.
De gehele productketen van DMP Electronics, van ontwerp tot prototypes, van constructie tot testen, wordt volledig ontwikkeld binnen het bedrijf in Italië en dit staat synoniem voor hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics geeft voor al zijn producten CE-, HACCP-, DM 174/04- en ACS-conformiteitsverklaringen af (waarvan certificaten kunnen worden aangevraagd) . Bovendien heeft DMP Electronics het kwaliteitssysteem geïmplementeerd en is het sinds 1999 een UNI EN ISO 9001 gecertificeerd bedrijf .

NB: wastafel voor residentieel gebruik. Indien geïnstalleerd in openbare omgevingen, valt het product niet onder de garantie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW