Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Hallo Dmp 100 intelligente elektronische tap met batterij

Code: HELLO100
€ 558,00 € 809,00 -31%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Hoogte 270 mm x 195 mm Barrel
Levertijden
4/6 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
 DMP Electronics
Hallo Dmp 100 Electronic tap smart battery
Hallo 100 is verrassend nieuwe uitvinding, is het eerste toestel in de keuken, wat je meer nodig hebt. Misschien heb je nooit aan gedacht, maar het gereedschap dat u het meest in de keuken te gebruiken is op de tap
Hallo 100 wordt de elektronische tap bij uitstek, het is geboren uit de fusie van creatieve Italiaanse traditie en innovatief vermogen, altijd bekend en gewaardeerd over de hele wereld voor stijl, design en respect voor de natuur, in aanvulling op de 'aandacht voor veiligheid in de woning en op het werk.
Dankzij Dual Sensor, die op dit fantastische product, Hallo 100 is een 100% no-touch kraan, die water alleen wanneer nodig, voor onmiddellijke besparingen en beton op de rekening levert!
Hello 100 kan een waterbesparing van 50% te verzekeren, dankzij de uitstekende waterhuishouding en de maximale afgifte efficiëntie, waardoor met hen de schoonheid van de technologie en het verwijderen van de belasting van onnodige verspilling van water - 50%.
Dit product combineert de schoonheid elektronica met prachtige omgeving. Hallo 100 is de slimme kraan die je omvat, volgt je bewegingen door het openen van het water als dat nodig is en het automatisch sluiten wanneer ze niet langer nodig is. Activeren zonder het aan te raken, zelfs wanneer uw handen nat hen, en nee, gewoon een simpel gebaar met zijn hand als een groet aan water te leveren, Hello, inderdaad!
Geproduceerd door DMP volledig in Italië, dit is een kwalitatief hoogwaardig product, onderworpen aan talrijke en strenge kwaliteitscontroles.
Met strakke lijnen en besloten bij de randen en zonder vertraging. Hallo 100 interpreteert strikt minimalistische stijl vormen van moderne technologie toegepast op water.
Hallo uw leven gemakkelijker te maken. Het maakt gebruik van een intuïtieve, omdat je niet hoeft te doen is in de buurt, dankzij de Dual Sensor die uw aanwezigheid detecteert en onmiddellijk reageert op uw verzoek om water, erogandola alleen zo lang als nodig.
Het is getest op uw gebaren in de keuken en is gekalibreerd om uw elke dagelijkse handeling te vergemakkelijken, vereist geen speciaal onderhoud en is zeer eenvoudig geïnstalleerd, zoals elke kraan.
Hallo 100 laat je nooit: noodbediening zorgt ervoor dat u de handleiding opening in de afwezigheid van energie en in het geval van lege batterijen.
Product dat zekeringen zelf design, functionaliteit en ecologisch bewustzijn!
Hallo is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, een verzameling van trendy voor een full-color ontwerp dat geen detail gaat over het hoofd, met verchroomde basis en vat in de gewenste kleur: van diep zwart tot zuiver wit, door de charme en glans metaal. En voor diegenen die houden van de kleuren, een keuze uit RAL-kleuren en de bijzondere lime groen te leven naar de keuken te proeven.
Hallo een juweel in uw huis, 100% made in Italy. Neem het in uw huis en kies de afwerking die u vertegenwoordigt!
DESIGNER: Diego Ferrante

Hoe te gebruiken:
- openen en sluiten, langs zijn hand voor de voorste sensor; Indien opengelaten, Hello100 sluit automatisch na drie minuten.
- Om te openen, plaats je handen of een container aan de verticale sensor; closing is onmiddellijk wanneer u vertrekt. Met een kleine beweging en begrijp je de vlieg.
- Hallo intelligent beheert de waterstroom, en steeds actief wanneer u benaderen en gaan uit wanneer je wegloopt, maar indien nodig kan ook de levertijd te verhogen: de On-Off sensor maakt de kwestie van een langere werpen zelfs in uw afwezigheid, denkt automatisch gedeactiveerd na drie minuten.

functioneel Ontwerp
- geraffineerd, ergonomische lijnen
- Intuïtief en gemakkelijk te gebruiken
- vergemakkelijkt dagelijks Gebaren

waterbesparing
- Geoptimaliseerd beheer van water
- Maximale afgifterendement
- vermindering van het verbruik tot 50%

brandstofverbruik
- Daling uitgaven facturen
- minimaal energieverbruik
- Vervang de batterijen slechts om de drie jaar

EIGENSCHAPPEN:
- On-Off Sensor: Het wordt geactiveerd wanneer de voorkant en de aanpak is nuttig voor het leveren van water en voor het vullen van containers
- Eco-Flow Sensor: Senses naderen van onderen, waardoor het ideaal is voor het wassen van handen of kleding te wassen, fruit of groenten
- 360 ° Rotatie: Geeft volledige bewegingsvrijheid, met onbeperkte rotatie voor het richten van de straal en een eenvoudig te gebruiken, zelfs voor linkshandigen
- Water Mixer (mengwater): Regel de temperatuur zo gevoelig en geleidelijke waardoor handmatige opening in de afwezigheid van energie

TECHNISCHE HELLO100:
- Elektronische circuit met DMP Dual Sensor Technology
- Bereik sensoren instelbaar tussen 5 en 25 cm
- Voeding met 2 alkaline 1,5 V AA
- Noodbediening bij lege batterijen
- Opmerking batterijen via LEDs uitgeworpen aan de voorzijde sensor
- autonomie van de batterijen: 3 jaar tot een gemiddelde van 200 activeringen per dag
- Verchroomd koperen huis met elektronica, batterijen en magneetklep
- Microchip geprogrammeerd voor een perfecte controle door software-functies
- anti-consumptie functieblok met afgeefopening duurt 3 minuten
- Totaal 360 ° rotatie van de stang op alle modellen

Deze producten hebben een hoge kwaliteit kenmerken:
100% Italiaans design
100% Italiaanse technologie
100% in-house design
100% geteste producten
100% niet-toxisch materiaal
100% CE gecertificeerde producten en HACCP
100% made in Italy


DMP Electronics is een bedrijf dat op het hart heeft de bescherming van de watervoorraden, daartoe al haar projecten zijn ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie van de bescherming van het ecologisch erfgoed en de verdediging van de gezondheid van onze planeet. Vervolgens dacht aan een nieuw systeem dat aanzienlijk zou kunnen bijdragen tot een besparing van het waterverbruik, de ware bron van het leven en altijd goed niet beschikbaar in de wereld. DMP Electronics wil in staat zijn om de markt oneindige oplossingen te bieden voor het behoud van water, door middel van veilig, efficiënt, betrouwbaar, gemaakt met passie, vakmanschap en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor het opslaan van water beton, onmiddellijke en zeer aanzienlijke: tot '80% minder dan conventionele handafsluiters met knoppen.
Al DMP Electronics producten supply chain, van ontwerp tot prototyping, vanaf de schepping aan de test, is het geheel binnen het bedrijf in Italië ontwikkeld en dit is synoniem met een hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics releases voor al haar producten aan de EG-verklaring van overeenstemming, HACCP, DM 174/04 en ACS (food business rules), certificaten die nodig kunnen zijn. Ook DMP Electronics heeft een Quality System gecertificeerd bedrijf geïmplementeerd en is UNI EN ISO 9001 al sinds 1999.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten