Made in Italy

Hallo Dmp 200 Electronic Intelligent design batterij tap

  • Made in Italy
  • Code: HELLO200
€ 553,43
Maatregelen Hoogte 270 mm x 195 mm Barrel
Levertijden 4/6 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Dmp Hello 200 intelligent ontwerp batterij elektronische kraan
Hello 200 is een verrassende nieuwe uitvinding, het is het eerste apparaat in de keuken, degene die je het meest nodig hebt. Je hebt er misschien nog nooit over nagedacht, maar het gereedschap dat je het meest gebruikt in de keuken is de kraan
Hello 200 is de elektronische kraan bij uitstek, het is geboren uit de fusie tussen Italiaanse creatieve traditie en innovatief vermogen, altijd bekend en gewaardeerd over de hele wereld voor stijl, design en respect voor de natuur, evenals aandacht voor veiligheid in huis. is aan het werk.
Dankzij de Dual Sensor, aanwezig op dit fantastische product, is Hello 200 een 100% no-touch kraan, die alleen water levert wanneer dat nodig is, voor onmiddellijke en concrete besparingen op uw rekening!
Hello 200 kan u een waterbesparing van 50% garanderen, dankzij het uitstekende waterbeheer en de maximale afgifte-efficiëntie, met de schoonheid van technologie en het elimineren van de belasting van onnodig waterverspilling - 50%.
In dit product versmelt de schoonheid van elektronica met de schoonheid van de omgeving. Hello 200 is de slimme kraan die u begrijpt, uw bewegingen volgt door het water te openen wanneer dat nodig is en het automatisch te sluiten wanneer het niet meer nodig is. Je activeert het zonder het aan te raken, zelfs met je handen bezig en zonder ze nat te maken, gewoon een simpel gebaar met je hand als begroeting om het water te laten stromen, Hallo, eigenlijk!
Dit is een product van hoge kwaliteit dat volledig in Italië door DMP wordt vervaardigd en is onderworpen aan talloze en strenge kwaliteitscontroletests.
Gekenmerkt door zachte en vloeiende lijnen, met kronkelige en tijdloze rondingen. Hello 200 trekt zachtjes het water van de toekomst in een ideaal van vormen van absolute perfectie. Met glamour!
Hallo maakt je leven gemakkelijker. Het wordt intuïtief gebruikt, want u hoeft alleen maar dichtbij te komen, dankzij de dubbele sensor die uw aanwezigheid detecteert en onmiddellijk reageert op uw verzoek om water en het alleen voor de tijd afgeeft die nodig is.
Het wordt getest op uw gebaren in de keuken en is gekalibreerd om elke dagelijkse handeling te vergemakkelijken, het vereist geen bijzonder onderhoud en wordt eenvoudig gemonteerd, zoals elke kraan.
Hello 200 verlaat je nooit: de noodbediening zorgt voor handmatige opening bij gebrek aan energie en bij bijna lege batterijen.
Product dat Design, functionaliteit en ecologisch bewustzijn combineert!
Hello is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, een collectie trendy kleuren voor een design dat geen enkel detail verwaarloost, met de verchroomde voet en het vat in de kleur die je wilt: van diep zwart tot het puurste wit, met charme en glans. van metalen. En voor wie van kleuren houdt, keuze uit RAL-kleuren en het bijzondere limoengroen om de keukenomgeving naar eigen smaak in te leven.
Hallo 200 een juweel in uw huis, 100% gemaakt in Italië. Haal het in huis en kies de afwerking die het beste bij jou past!
ONTWERPER: Diego Ferrante

Hoe te gebruiken:
- Om te openen en te sluiten, houdt u uw hand voor de sensor aan de voorkant; indien opengelaten, sluit Hello 200 automatisch na 3 minuten.
- Om te openen, brengt u uw handen of een container dicht bij de verticale sensor; de sluiting is onmiddellijk wanneer u vertrekt. Gewoon een gebaar en hij begrijpt je meteen.
- Hello 200 beheert op intelligente wijze de waterstroom, activeert wanneer u nadert en deactiveert wanneer u weggaat, maar indien nodig kan het ook de levertijd verlengen: de aan-uit-sensor maakt de emissie van een langere straal mogelijk, zelfs tijdens uw afwezigheid, denkend automatisch uitschakelen na 3 minuten.

Functioneel ontwerp
- Verfijnde en ergonomische lijnen
- Intuïtiviteit en eenvoud van gebruik
- Gefaciliteerde dagelijkse gebaren

Water besparing
- Geoptimaliseerd waterbeheer
- Maximale doseerefficiëntie
- Verbruiksvermindering tot 50%

Economie van consumptie
- Minder uitgaven aan rekeningen
- Minimaal energieverbruik
- Batterijwissel slechts om de 3 jaar

FUNCTIES:
- Aan-uit-sensor: deze wordt geactiveerd bij frontale nadering en is handig voor het afgeven van water en voor het vullen van containers
- Eco-Flow-sensor: hij detecteert de nadering van onderaf en is daarom ideaal voor het wassen van handen of het wassen van voorwerpen, fruit of groenten
- 360 ° rotatie: biedt volledige bewegingsvrijheid, met onbeperkte rotatie om de straal te richten en voor eenvoudig gebruik, zelfs voor linkshandigen
- Watermixer (watermixer): regelt de temperatuur op een gevoelige en geleidelijke manier, waardoor handmatige opening mogelijk is bij afwezigheid van energie

TECHNISCHE GEGEVENS HELLO 200:
- Elektronisch circuit met DMP Dual Sensor-technologie
- Werkingsbereik van de sensoren instelbaar van 5 tot 25 cm
- Werkt op 2 AA-alkalinebatterijen van 1,5 V
- Noodbediening bij bijna lege batterijen
- Waarschuwing voor bijna lege batterij via LED op de sensor aan de voorkant
- Batterijduur: 3 jaar bij gemiddeld 200 activeringen per dag
- Verchroomde messing behuizing met elektronica, batterijen en magneetventiel
- Microchip geprogrammeerd voor perfecte besturing van functies via software
- Anti-consumptiefunctie met continue openingsstop gedurende 3 minuten
- Totale 360 ° rotatie van de loop op alle modellen

Deze producten hebben hoogwaardige eigenschappen:
100% Italiaans ontwerp
100% Italiaanse technologie
100% eigen ontwerp
100% geteste producten
100% niet-giftige materialen
100% CE- en HACCP-gecertificeerde producten
100% gemaakt in Italië


DMP Electronics is een bedrijf dat zich bekommert om de bescherming van waterbronnen , met dit doel zijn al haar projecten ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie om het ecologische erfgoed te beschermen en de gezondheid van onze planeet te verdedigen. Ze bedachten daarom een nieuw systeem dat substantieel zou kunnen bijdragen aan het besparen van waterverbruik, een echte bron van leven en een steeds minder beschikbaar goed in de wereld. DMP Electronics wil de markt oneindig veel oplossingen kunnen bieden om water te besparen, door veilige, efficiënte, betrouwbare producten, gemaakt met passie, competentie en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor concrete, onmiddellijke en zeer consistente waterbesparing : tot 80% minder dan gewone handmatige kranen met knoppen.
De hele supply chain van DMP Electronics-producten, van ontwerp tot prototypes, van constructie tot tests, is volledig ontwikkeld binnen het bedrijf in Italië en dit staat synoniem voor hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics geeft voor al haar producten de Conformiteitsverklaringen CE, HACCP, DM 174/04 en ACS (normen van de voedingssector) af, certificaten die aangevraagd kunnen worden. Bovendien heeft DMP Electronics het kwaliteitssysteem geïmplementeerd en is het sinds 1999 een UNI EN ISO 9001- gecertificeerd bedrijf.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW