Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Muur gemonteerde elektronische tap batterijen Unomix Dmp

Code: UNOMIX-BT
€ 463,17 € 671,45 -31%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Levertijden
15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
 DMP Electronics
Muur gemonteerde elektronische tap batterijen Unomix Dmp
Unomix is ​​een echt technologisch juweel, een nieuwe muur elektronische tap concept, eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar in functie en minimaal in vorm. Een tik is verrassend voor zijn lijn tegelijkertijd robuust en verfijnd.
Het essentiële karakter van Unomix vertaalt zich in een lichtheid, elegantie, eenvoud, waarbij toegevoegde waarde geeft aan de omgeving, een integraal onderdeel van de inrichting.
Een voor allen, dat wil zeggen de mat elektronische kraan. Met een paar eenvoudige stappen, in feite is de oude muur tik op de knop zal dan plaats maken voor de nieuwe, technologische, Unomix. Binnen vindt u al het beste van DMP zoekopdracht: gebruiksgemak, hygiëne defensie, milieubescherming, energiebesparing, voor een rationeel en intelligent gebruik van de watervoorraden.
Met zijn moderne, minimalistische aanraking, Unomix combineert de details in het design, een hoge mate van geavanceerde technologie, die tot uiting komt door de grote eenvoud van het gebruik ervan.
Unomix is ​​een chromen Muur elektronische kraan die geschikt zijn voor elke vorm van gebruik door het publiek: de gemeenschap en de industrie. Gekenmerkt door een verchroomd messing huis gebouwd met speciale vandalisme criteria, compleet met DMP fotocel sensoren vervaardigd uit anti-kras en anti-schaalmateriaal.
Unomix is ​​voorzien van een menginrichting, daarin opgenomen, en werkt op twee alkaline 1,5 V (AA) uitgerust met een lange autonomie.
Unomix is ​​volledig in Italië en heeft een aantal voordelen: Het waarborgt een hoge hygiëne en welzijn, gebruiksvriendelijk en installatie ook de werking wordt bepaald fotocel, waardoor een waterbesparing van tot '80%.
Unomix heeft een uniek design en verfijnd, gekenmerkt door een eenvoudige en delicate lijnen die het geschikt is voor alle soorten van decor te maken.
Deze elektronische muur kraan is verkrijgbaar in twee verschillende maten.
Het brengt je ook een vleugje van de technologie, design en kwaliteit in de omgeving die u liever en kies het model dat het meest geschikt voor u!

kenmerken:
- Ingebouwde mixer
- Voeding: 2 alkaline 1,5 V (AA)
- 2 ingangen 1/2 G
- Installatie van de service corridor
- Sensoren DMP fotocel, uit krasbestendig materiaal en anti
- Volledig resined elektronische schakeling geheel waterdicht
- Verchroomd koperen huis, gebouwd met speciale vandaal criteria
- Microchip geprogrammeerd voor een perfecte controle van de DMP-functies door middel van software
- Verbeterde functies voor langdurig vermogen dan alkalinebatterijen
- autonomie van de batterijen: vier jaar op een gemiddelde van 200 activeringen per dag
- Lage batterij Alert: een LED op de sensor geeft een dubbele flits om de zes seconden en er rekening mee dat de batterijen nog ongeveer drie maanden van de levensduur van de batterij.
- Stapels van eenvoudige vervanging en beschikbaarheid. Men gebruikt de alom stylus batterijen, overal beschikbaar. Gemakkelijke beschikbaarheid, big time.
- Batterij compartiment volledig waterdicht
- verschaffen afsluiter timerinrichting anti-flooding en anti-verbruik automatisch blokkeren van de waterafvoer na continu gebruik 90 seconden
- Bevestiging aan de wand met 1-45 mm dikte met service interieur gang te UnoMix modellen met mixer. De UnoMix modellen worden geleverd met ingebouwde mixer, een plus voor de lokale bevolking en de gemeenschappen die in de eerste plaats genieten van comfort.

BELANGRIJK:
De UnoMix modellen, beide dimensies, kan alleen worden geïnstalleerd als het systeem aanwezig is een speciale techniek of gangzone interne dienst. Volg de aanwijzingen van de tekening.
Het is raadzaam om een ​​minimale breedte van 50 cm technische verlaten ieder onderhoud mogelijk maken, en ten minste 27 cm van de bodem van het bassin.

Technische gegevens:
- Alkaline batterijen 1,5 V AA Size
- Elektronische schakeling 3 V, gebouwd volgens CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- Elektromagnetische 2V
- Bescherming van elektrische onderdelen: IP65
- Instelbare sensoren Radius 8-35 cm
- Afsluitklep met terugslagkleppen
- De waterdruk ondersteund: 0.4 tot 10 bar
- Water aansluitingen: 1/2 G

Inhoud van de verpakking:
- Elektronische kraan One
- Slangen DMP Quick Disconnect
- Original Stop kranen DMP
- Montage Kit
- Handleiding
- Batterij geval met een set van 2 alkaline batterijen

Deze producten hebben een hoge kwaliteit kenmerken:
100% Italiaans design
100% Italiaanse technologie
100% in-house design
100% geteste producten
100% niet-toxisch materiaal
100% CE gecertificeerde producten en HACCP
100% made in Italy


DMP Electronics is een bedrijf dat op het hart heeft de bescherming van de watervoorraden, daartoe al haar projecten zijn ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie van de bescherming van het ecologisch erfgoed en de verdediging van de gezondheid van onze planeet. Vervolgens dacht aan een nieuw systeem dat aanzienlijk zou kunnen bijdragen tot een besparing van het waterverbruik, de ware bron van het leven en altijd goed niet beschikbaar in de wereld. DMP Electronics wil in staat zijn om de markt oneindige oplossingen te bieden voor het behoud van water, door middel van veilig, efficiënt, betrouwbaar, gemaakt met passie, vakmanschap en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor het opslaan van water beton, onmiddellijke en zeer aanzienlijke: tot '80% minder dan conventionele handafsluiters met knoppen.
Al DMP Electronics producten supply chain, van ontwerp tot prototyping, vanaf de schepping aan de test, is het geheel binnen het bedrijf in Italië ontwikkeld en dit is synoniem met een hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics releases voor al haar producten aan de EG-verklaring van overeenstemming, HACCP, DM 174/04 en ACS (food business rules), certificaten die nodig kunnen zijn. Ook DMP Electronics heeft een Quality System gecertificeerd bedrijf geïmplementeerd en is UNI EN ISO 9001 al sinds 1999.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten