Made in Italy

Muur gemonteerde elektronische tap batterijen Unomix Dmp

  • Made in Italy
  • Code: UNOMIX-BT
€ 463,17 € 671,45 -31%
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Unomix Dmp batterij aangedreven elektronische wandgemonteerde kraan
Unomix is een echt technologisch juweel, een nieuw concept van elektronische wandkranen, eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar in functies en minimaal van vorm. Een kraan die door zijn lijn verrast en tegelijkertijd robuust en verfijnd is.
De essentie van Unomix vertaalt zich in een gevoel van lichtheid, verfijning, eenvoud, dat een toegevoegde waarde geeft aan de context en een integraal onderdeel wordt van het meubilair.
Eén voor al, de elektronische passepartout-kraan. Sterker nog, met een paar simpele handelingen kan de oude drukknopwandkraan dan plaatsmaken voor de nieuwe, technologische Unomix. Het bevat al het beste van DMP-onderzoek: gebruiksgemak, bescherming van hygiëne, milieubescherming, energiebesparing, voor een rationeel en intelligent gebruik van waterbronnen.
Met zijn moderne en essentiële touch combineert Unomix ontwerpdetails met een hoge mate van geavanceerde technologie, die zich manifesteert door de grote eenvoud van het gebruik.
Unomix is een verchroomde elektronische kraan voor aan de muur die geschikt is voor elk type openbaar gebruik: gemeenschap en industrie. Gekenmerkt door een verchroomde messing behuizing gebouwd met specifieke anti-vandaal-criteria, compleet met DMP-fotocelsensoren gemaakt van antikras- en antikalkmateriaal.
Unomix is compleet met een mixer erin verwerkt en wordt gevoed door 2 duurzame 1,5 V (AA) alkalinebatterijen.
Unomix is volledig gemaakt in Italië en heeft verschillende voordelen: Het garandeert een hoog niveau van hygiëne en welzijn, is gemakkelijk te gebruiken en te installeren, bovendien wordt de werking bepaald door een fotocel, waardoor een waterbesparing tot 80% wordt gegarandeerd.
Unomix heeft een uniek en verfijnd ontwerp, gekenmerkt door eenvoudige en delicate lijnen die het geschikt maken voor alle soorten meubels.
Deze elektronische wandkraan is verkrijgbaar in twee verschillende maten.
Breng een vleugje technologie, design en kwaliteit in de omgeving van uw voorkeur en kies het model dat het beste bij u past!

Functies:
- Ingebouwde mixer
- Voeding: 2 x 1.5V alkaline batterijen (AA)
- 2 ingangen van 1/2 G.
- Installatie op de servicegang
- DMP-fotocelsensoren, gemaakt van antikras- en antikalkmateriaal
- Volledig met hars gecoat elektronisch circuit met geïntegreerde waterdichte afdichting
- Behuizing in verchroomd messing, gebouwd met specifieke anti-vandalisme-criteria
- Microchip geprogrammeerd voor perfecte besturing van functies via DMP-software
- Geoptimaliseerde functies voor een lange autonomie van alkalinebatterijen
- Batterijduur: 4 jaar bij gemiddeld 200 activeringen per dag
- Waarschuwing voor bijna lege batterij: een LED op de sensoren flitst elke 6 seconden dubbel en geeft aan dat de batterijen nog ongeveer 3 maanden autonomie hebben.
- Eenvoudig te vervangen en beschikbare batterijen. Men gebruikt de zeer populaire AA-batterijen, die overal verkrijgbaar zijn. Gemakkelijke beschikbaarheid, maximale duur.
- Volledig waterdicht batterijcompartiment
- Uitgerust met een anti-overstromings- en anti-consumptie-uitschakeltimer, die de waterafvoer automatisch stopt na continu gebruik gedurende 90 seconden
- Wandmontage met een dikte van 1 tot 45 mm met interne servicegang voor UnoMix-modellen met mengkraan. UnoMix-modellen zijn uitgerust met een ingebouwde mixer, een pluspunt voor clubs en communities die vooral comfort nodig hebben.

BELANGRIJK:
De UnoMix-modellen, van beide afmetingen, kunnen alleen worden geïnstalleerd als het systeem een specifieke technische ruimte of interne servicegang heeft. Volg nauwkeurig de aanwijzingen in de tekening.
Het is raadzaam om de technische ruimte minimaal 50 cm breed te laten voor eventuele onderhoudswerkzaamheden en minimaal 27 cm vanaf de bodem van de gootsteen.

Technische data:
- 1,5 V AA-alkalinebatterijen
- 3 V elektronische schakeling, gebouwd in overeenstemming met de CEI EN 55014-1 / -2 (EMC) norm
- 2 V magneetventiel
- Beschermingsgraad van elektrische onderdelen: IP65
- Sensoren actieradius instelbaar van 8 tot 35 cm
- Afsluitkranen met terugslagkleppen
- Ondersteunde waterdruk: van 0,4 tot 10 bar
- Wateraansluitingen: 1/2 G

Verpakkingsinhoud:
- Uno elektronische kraan
- Snelkoppeling DMP flexibele slangen
- Originele DMP-stopkranen
- Bevestigingsset
- Handleiding
- Batterijhouder met set van 2 alkaline batterijen

Deze producten hebben hoogwaardige eigenschappen:
100% Italiaans ontwerp
100% Italiaanse technologie
100% eigen ontwerp
100% geteste producten
100% niet-giftige materialen
100% CE- en HACCP-gecertificeerde producten
100% gemaakt in Italië


DMP Electronics is een bedrijf dat zich bekommert om de bescherming van waterbronnen , met dit doel zijn al haar projecten ontworpen en ontwikkeld met de specifieke functie om het ecologische erfgoed te beschermen en de gezondheid van onze planeet te verdedigen. Ze bedachten daarom een nieuw systeem dat substantieel zou kunnen bijdragen aan het besparen van waterverbruik, een echte bron van leven en een steeds minder beschikbaar goed in de wereld. DMP Electronics wil de markt oneindig veel oplossingen kunnen bieden om water te besparen, door veilige, efficiënte, betrouwbare producten, gemaakt met passie, competentie en teamwork.
DMP Electronics biedt daarom oplossingen voor concrete, onmiddellijke en zeer consistente waterbesparing : tot 80% minder dan gewone handmatige kranen met knoppen.
De hele supply chain van DMP Electronics-producten, van ontwerp tot prototypes, van constructie tot tests, is volledig ontwikkeld binnen het bedrijf in Italië en dit staat synoniem voor hoge betrouwbaarheid.
Het bedrijf DMP Electronics geeft voor al haar producten de Conformiteitsverklaringen CE, HACCP, DM 174/04 en ACS (normen van de voedingssector) af, certificaten die aangevraagd kunnen worden. Bovendien heeft DMP Electronics het kwaliteitssysteem geïmplementeerd en is het sinds 1999 een UNI EN ISO 9001- gecertificeerd bedrijf.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW