Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Zinken aanrecht in paars Baccarat hars, met reliëf decoratie

Code: CP950-VI VIOLA
€ 303,00 € 325,00 -7%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
Ø 41,5 x H 13cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Aanrecht ontwerpondersteuning in Baccarat Viola hars.
Wastafel gemaakt van transparante hars met buiten decoratiepatroon reliëf rozen, afvoer voor tentoonstellingsdoeleinden inbegrepen.

Tips voor het onderhoud
Hars: Reinigen met een mild reinigingsmiddel, niet bleken deze producten in poedervorm. gebruik geen schuursponsjes en goed naspoelen. De kleurverandering dat de hars ondergaat na verloop van tijd wordt beschouwd als natuurlijk en inherent zijn aan de technische eigenschappen van het materiaal te zijn. Het is niet aan te raden blootstelling buiten de hars producten.

wastafels Resin
Glanzend, ondoorzichtig, transparant, glad, ruw, dun of massief, versierd of minimaal, optisch wit of kleurrijke ... alle mogelijke oplossingen als het een hars sink! Cipi voegt aan zijn collectie nieuwe modellen in Mineral Resin en Betacryl®. Een nieuwe manier van het zien van de hars.
Cipi Collection Sinks
Escape from aardewerk om te ontdekken dat composieten, metalen, stenen en mooie tropische houtsoorten geboorte kan geven aan een "garderobe" van putten uit de oneindige combinaties! Nieuwe kleuren en basisvormen en oneindige combinaties voor het verzamelen bassins CIPI 2016.

De laatst bekeken producten