Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wastafel marmeren zuil, modern design, Cilinder Cream

Code: CP950CIL-AVORIO
€ 2.035,00 € 2.528,55 -20%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
Diameter 45 cm x H91
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Wastafel marmeren zuil, modern design, Cilinder Cream
Zinken vrijstaande marmer in de kleuren ivoor tot crème en het warme schakering. Verbinding in twee delen, de eerste "het bekken" is levifato marmer zowel extern als intern. Het tweede deel is de "basis" made versieren de ruwe marmer met een draaiende kracht. Het type van de verwerking wordt gebruikt voor de basis kan barsten of scheuren in de marmeren die niet in gevaar brengen op geen enkele manier de integriteit of de veiligheid van de wastafel te creëren. Dergelijke situaties worden niet beschouwd als defecten in het product.

CIPI lavab de collectie: Het pad naar het streven naar perfectie blijft bevoorrechten het formulier om de zaak, het kiezen van de perfecte lijnen en tonen de spontaniteit van onbeheersbare natuurlijke vormen. Vaste oppervlakken of synthetische stenen, metalen of marmer, maar ... perfect loopt. Dit zijn de put van de collectie "Chapter Two" door CIPI. Wat is Solid Surface, Stone marmer o Green het resultaat niet veranderen en de affiniteit ontmoeting met de meubels, spiegels of een aanvulling op de CIPI catalogus is altijd een hit.
Materialen en vormen aan elegantie en duurzaamheid, het gemak van onderhoud te waarborgen en het gemak van installatie. Eenvoudig en nooit saai.

De laatst bekeken producten