Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Modern wastafel Brass ondersteuning Open Hazel door CIPI

Code: CP950-OPEN-NC NOCCIOLA
€ 158,62 € 201,06 -21%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
Diameter 39 x H 16 cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Modern top wastafel Open door CIPI.
Zinken Brass steun aan kom. Intern glanzend wit geglazuurd, ondoorzichtige gekleurde extern met ruwe effect. De bovenrand van "gekruld" geeft meer stevigheid en het gemak van het schoonmaken van de gootsteen.

Tips voor het onderhoud
Metaal:
schoon met een mild schoonmaakmiddel, niet bleken deze producten in poedervorm. gebruik geen schuursponsjes en goed naspoelen. Om het product verder te polijsten, gebruik poetsmiddelen voor metalen / zilver op de markt.

wastafels Metal
chroom en glanzende glazuren Reflexen kleden de koperen oppervlakken, en aluminium metalen, die aanleiding geven tot een carrousel van vormen, diktes en "exclusieve volumes". Minimal of uitgebreid kunnen metalen put van CIPI collectie aan te passen aan alle omgevingen badkamer, waaruit blijkt onvermoede affiniteiten.
Cipi Collection Sinks
Escape from aardewerk om te ontdekken dat composieten, metalen, stenen en mooie tropische houtsoorten geboorte kan geven aan een "garderobe" van putten uit de oneindige combinaties! Nieuwe kleuren en basisvormen en oneindige combinaties voor het verzamelen bassins CIPI 2016.
WAAROM KOPEN
  • uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • product design
  • bestendige materialen

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten