Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Wastafel ontwerp De Cup Cipi grijs, gemaakt van gegoten aluminium

Code: CP950-WC-GG GRIGIO
€ 239,00 € 300,00 -20%
- +
Maatregelen
Ø 39xh19cm
Levertijden
7/10 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Cipì
Wastafel Ontwerp The Grey Cup CIPI.
Zinken van hoge dikte aluminiumdrager infusie, hand geëmailleerd intern als extern. Dsponibile in wit, roze, blauwgroen en houtskool.
messing legeringen, aluminium of staal, de metalen bochten en zinkt naar het leven in deze collectie. Van Marrakech naar de Indianen glazuur inlays, van de basisvormen duurde meer barok, de metalen pakken vaardige handen van ambachtslieden over de hele wereld. Meesterwerken van edelstenen en ... eenvoudige, kleine schatten in onze badkamer. Een verzameling van aanrecht spoelbakken geboren om te leven in de badkamer Cool en rigoureuze, zoals in de situatie en Etnische polimaterica.

Tips voor het onderhoud
Metaal:
schoon met een mild schoonmaakmiddel, niet bleken deze producten in poedervorm. gebruik geen schuursponsjes en goed naspoelen. Om het product verder te polijsten, gebruik poetsmiddelen voor metalen / zilver op de markt.

wastafels Metal
chroom en glanzende glazuren Reflexen kleden de koperen oppervlakken, en aluminium metalen, die aanleiding geven tot een carrousel van vormen, diktes en "exclusieve volumes". Minimal of uitgebreid kunnen metalen put van CIPI collectie aan te passen aan alle omgevingen badkamer, waaruit blijkt onvermoede affiniteiten.
Cipi Collection Sinks
Escape from aardewerk om te ontdekken dat composieten, metalen, stenen en mooie tropische houtsoorten geboorte kan geven aan een "garderobe" van putten uit de oneindige combinaties! Nieuwe kleuren en basisvormen en oneindige combinaties voor het verzamelen bassins CIPI 2016.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies