Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vrijstaande baden Luxury Viadurini Collezione Bagno

De vrijstaande bad is het bad design trends. Het feit, dat staat op zichzelf en heeft geen inbouw nodig. Dankzij deze speciale functie, laat voldoende ruimte voor creativiteit als het overal kan worden geplaatst je wilt; bij de open haard in de slaapkamer, in het midden van een kamer en niet in de buurt van een deur raam dat een panoramisch uitzicht uitkijkt.

In onze online shop kunt u uw eigen tank ontwerp vinden Vrijstaande golvende lijnen en afgerond, met een veelzijdig ontwerp dat zowel klassieke als moderne badkamer meubels van de beste merken kunnen leveren; Novello en BBA.

De tanks freestandign door BBA zijn gemaakt van acryl dubbele laag: de acryl is een product op grote schaal gebruikt bij de productie van badkuipen en het is wijd verspreid op de markt in de afgelopen decennia. Het oppervlak, duurzaam, niet-poreus en gemakkelijk schoon te maken, vormt eveneens een ondoordringbare barrière voor ziektekiemen en bacteriën.

De tanks vrijstaande van Novello plaats worden binnen Cristalplant; een compact materiaal en dan behandeld met verf, bestaande uit een hoog percentage minerale vulmiddelen en een laag percentage hars die het oppervlak prettig aanvoelt en bestand maakt.

Voor wie op zoek is naar een meer exclusieve productlijn Viadurini Design biedt elegant design modellen van tanks Adamantx®. Het ontwerp is minimalistisch en strakke lijnen, perfect om de eenvoud van zen-omgevingen te bootsen.

Adamantx® is een innovatief materiaal waarmee het mogelijk is om het even welke vorm en kleur om objecten en projecten te maken van het unieke ontwerp te realiseren. Het is een composietmateriaal, verkregen door verwerking van schuim bedekt met speciale harsen, die de designwereld is een revolutie.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies