Made in Italy

Badkamerblad met centraal geïntegreerde wastafel in Luxolid Voghera

  • Made in Italy
  • Code: VOGHERA
€ 1.904,26 € 2.380,33 -20%
Materiaal Solide oppervlak-Luxolid
Levertijden 10/20 werkdagen
Wandhangende badkamertop met geïntegreerde wastafel Voghera, gemaakt in Italië
Voghera is een geïntegreerd systeem bestaande uit een monolithisch materiaal top met een bas-reliëf gootsteen, perfect voor het inrichten van moderne en eigentijdse instellingen voor een slagvaardig maar essentieel ontwerp. Het kan op elk type meubelbasis worden geïnstalleerd of direct worden opgehangen dankzij de speciale beugelkit.

Het is volledig gemaakt door de handen van deskundige Italiaanse ambachtslieden en onderscheidt zich door de kwaliteit van het materiaal waarmee het is geproduceerd. Het wordt gemaakt in Luxolid, het resultaat van jaren van onderzoek en experimenten, dat bestaat uit een synthetische verbinding op basis van polyacrylharsen en minerale vulstoffen. Exclusief materiaal van hoge kwaliteit in vergelijking met plaatproducten die door de verschillende lijmfasen in de loop van de tijd kleur of scheuren kunnen vertonen. Luxolid daarentegen wordt gemengd en in de vorm bewerkt door polymere processen. Eenmaal rechtstreeks in de mallen geïnjecteerd, dankzij de laatste fasen van behandeling en afwerking, resulteert het in een uniforme structuur zonder verschillen in kleur of compactheid, wat een product van esthetische excellentie en technische perfectie garandeert.

Als het product schade oploopt zoals diepe krassen of chippen, kan het na vele jaren zijn oorspronkelijke uiterlijk herstellen. Het vereist geen specifiek onderhoud, maar het wordt aanbevolen om het product altijd te drogen om de vorming van kalkaanslag te voorkomen, wat echter geen invloed zou hebben op het materiaal. Reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen en niet-schurende crèmes.

Beschikbaar in zeven verschillende maten en verkrijgbaar in de zestien kleuren van het Luxolid-assortiment.
Metingen :
- L70 x P50 x H12 cm;
- L80 x P50 x H12 cm;
- L90 x P50 x H12 cm;
- L100 x P50 x H12 cm;
- L110 x P50 x H12 cm;
- L120 x P50 x H12 cm;
- L130 x P50 x H12 cm.
Het is mogelijk om het geïntegreerde handdoekhoudergat, voor of aan de zijkant en ook de versie van de asymmetrische wastafel te vragen.

Personaliseer uw omgeving en maak uw ruimtes uniek met dit meesterwerk van wellness. Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op.
Opmerking : kranen zijn niet inbegrepen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief