Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badkamermeubelsamenstelling van moderne designvloer Made in Italy - Lipperia7

Code: LIPPERIA7
€ 6.830,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
gelakt
Levertijden
4 weken
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Viadurini Bathroom

Modern design badkamervloersamenstelling met geïntegreerde wastafel, ronde spiegel met planchet, gemaakt in Italië.

De samenstelling van het badkamermeubel is in mat witte lak met grondvoeten met een verwijderbare uitschuifbare plint. Ronde spiegel diameter 70 cm met lamp. Mat muisgelakte plank met spiegeluitsparing.

Een compositie voor de grote, veelzijdige en veelvormige badkamer, die zijn grote expressieve kracht ziet in compositorische vrijheid .
De inrichtingsset heeft zijn eigen eenvoudige stijllijn: een reeks containers die naar believen in symmetrische vormen of juist asymmetrisch gecombineerd kunnen worden.

Simpele vormen, dunne diktes: de containers kunnen worden gelakt (keuze uit het brede scala aan beschikbare kleuren), glanzend of ondoorzichtig, of gemaakt van HPL in de afwerkingen “witte iep” - “grijze iep” en “beige iep”. De set modules wordt omsloten door een omtrek met een rand van 45 ° die de compositie sierlijk benadrukt; de fronten worden geopend met een push-pull systeem.
De containers gaan vergezeld van "kolommen" in verschillende maten; ze kunnen worden aangevuld met open elementen die hun expressiviteit versterken, zichzelf moduleren in formeel zeer aangename composities, functioneel in gebruik en geschikt voor het benutten van kleine hoekjes.

De karakteristieke wasbak van ondoorzichtig wit teknorit is op de compositie geïnstalleerd: een zeer grote en ruime wasbak, praktisch in gebruik, minimaal van vorm.
De belangrijkste bijzonderheid is om te worden omringd door een soort verhoging, een kraag met zachte en ronde vormen. Het kan in het blad worden geïntegreerd in een enkel gevormd blok, of als aanrechtblad, met name geschikt voor containers met een beperkte diepte (37 cm) en dus voor minder ruime badkamers.

Als alternatief voor het Teknorit-blad zijn er ook andere soorten wastafels verkrijgbaar zoals:
- Aanrecht witte keramiek wastafels in diverse hoogtes, zowel met wandkraan als met kraan op het aanrechtblad of op de spoelbak zelf.
- Geïntegreerde een kristallen wastafel tops in alle kleuren van de gelakte bereik.

Tenslotte zijn er een aantal spiegels met een nieuw en praktisch ontwerp: de spiegelkasten, waarbij verbergen opslagruimten achter het reflecterende oppervlak, bijzonder bruikbaar bij het dagelijks gebruik.

De compositie bevat:
1 afmeting 70 x 50 x 75 cm
2 afmetingen 45 x 50 x 75 cm
3 L.70 x P.50 x H.75 cm
4 afmetingen 180 x 37 x hoogte 9 cm
5 L.189 x P.50 x H.1,8 cm
5A Wastafel L56 x P35 x H12 cm
6 Diepte 70 cm
7 L.189 x P.15 x H.4 cm

De kraan is niet inbegrepen in de compositie, om een offerte in de juiste vorm aan te vragen.

Technische kenmerken
- Structuren: in houtdeeltjes sp. 16 mm V100 waterafstotend in E1 klasse met zichtbare zijden bekleed of gelakt in verschillende tinten.
- Gelakte fronten: in mdf sp. 18 mm gelakt

Gelakte oppervlakken vereisen bijzonder zorgvuldig onderhoud om krassen en vlekken te voorkomen. Voor het reinigen zijn glasproducten of alcohol verdund met water voldoende, onmiddellijk drogen met zachte, niet-schurende doeken.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten