Bath witte vrijstaande modern design 173x75cm Katie

  • Code: KATIE
€ 2917,49 € 3646,86 -20%
Maatregelen 1730x750 mm
Levertijden 3 werkdagen van bestelling gemaakt * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Bath witte vrijstaande modern design 173x75cm Katie
Katie is een designerbad voorzien afvoer / overloop (vooraf geïnstalleerd) en inwendige hoogte verstelbare poten.
NB: met uitzondering van kranen.

Wat is er beter dan thuis te komen na een dag hard werken en genieten van een lekker verfrissend warm bad?
Om u dit gevoel Viadurini geselecteerd voor u een interessant aanbod van vrijstaande badkuipen (self-supporting), functie en design te geven. In badkamermeubelen worden meestal gebracht aan het gemak de voorkeur aan, vaak ten koste van esthetiek, maar niet noodzakelijkerwijs een ding de andere uitsluit.
De baden van deze collectie zijn gemaakt door een bedrijf van de sector sanitair en verwarming gespecialiseerd in alleen vrijstaande baden productie vervaardigd met gebruikmaking van de beste acryl santirario te gebruiken en biedt hoogwaardige oplossingen van traditioneel ontwerp, Art Deco en modern.

Het vrijstaand bad is een speciaal type van de kuip die in toenemende mate wordt het vervangen van de hot tub. Het is zelfdragend, die alleen staat en behoeft geen verzonken montage. Dankzij zijn veelzijdigheid wordt vaak gekozen voor onconventionele meubels, dan is geplaatst naast de open haard in de slaapkamer, in het midden van een kamer ... Deze flexibiliteit kunnen ontwerpers en architecten om een ​​aanzienlijke verhoging van het aantal creatieve opties tot hun beschikking . Vrijstaande betekent "standing", die op zichzelf staat en geen inbouw nodig.

Alle vrijstaande baden van deze collectie zijn gemaakt van acryl dubbele laag; l 'acryl is een materiaal op grote schaal gebruikt bij de productie van badkuipen en het is wijd verspreid op de markt in de afgelopen decennia. Talrijke tests hebben in feite aangetoond dat de hoge chemische en fysische weerstand. Het oppervlak, duurzaam, niet-poreus en gemakkelijk schoon te maken, vormt eveneens een ondoordringbare barrière voor ziektekiemen en bacteriën. De acryltechnologie dual layer, recent geboren, levert een spa met een uitzonderlijke stabiliteit en zelfdragende vormen die voorheen niet konden worden gerealiseerd produceren.
Waarom klikt u vervolgens op een acryl tank, dan de klassieke gietijzeren badkuip met voeten?
- De acrylbad weegt minder dan 173 gietijzeren bad, waardoor het makkelijker te installeren en te vervoeren
- De grote dikte van het binnenoppervlak van het bad in acryl water warmte vasthoudt veel langer
- Het oppervlak van acryl- dubbellaagse niet vergelend en altijd behoudt zijn brillantezzaInoltre, hebben alle tanks van deze lijn onderworpen aan strenge tests met betrekking tot de temperatuur, het gewicht en de dichtheid van de las tussen de binnen- en buitenbekleding.
Om deze reden kunnen we een 5 jaar garantie op fabricagefouten bieden.

Fabrikant:
Deze vrijstaande tanks zijn gemaakt door een in 2008 opgericht door de vereniging van twee aan elkaar gewaagd partners die een ervaring van meer dan 25 jaar in de sector sanitair en verwarming bedrijf. Het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van badkuipen uitsluitend vrijstaande (selfsupporting) vervaardigd met gebruikmaking van de beste acrylverbindingen voor medisch gebruik. Wat ook de omgeving van het huis u van plan bent om te leveren, biedt de hoogste kwaliteit oplossingen, van traditioneel ontwerp, Deco en Modern. In aanvulling op de professionele distributie, zal het aanbod ook een beroep op bouwkundige en technische studies die op zoek zijn naar producten met een hoge kwaliteit en esthetische impact.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief