Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Bed gestoffeerd bed container optillen van 160x190 / 200cm Aida

Code: AIDA
€ 2.032,20
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Nikita lichtgrijs / donkergrijs
Levertijden
* 15 werkdagen levertijd kan variëren als het product niet op voorraad
Viadurini Night Design
Bed gestoffeerd bed met container opheffen van 160x190 / 200cm Aida, made in Italy
De designbed Aida wordt gekenmerkt door de oorspronkelijke vorm van zijn hoofdeinde, zeer slank en slank. De vorm, gul en gastvrij, valt direct de aandacht voor zijn uiterlijk zeer comfortabel.
De hoge en genereuze structuur herbergt een grote houder, die gemakkelijk toegankelijk via de hefinrichting van het netwerk. De getuft hoofdeinde geeft een exclusieve en verfijnde karakter.
Head versierd met knoppen (niet-verwijderbare)
Voeten kunststof chromen H 8 cm, 7 cm vanaf de vloer richel.

Het tweepersoonsbed met Aida container is beschikbaar in het netwerk versie van 160x190 of 160x200 cm netto:
- 160x190 cm; afmetingen L 202 x D 213 x H 123 cm
- 160x200 cm; afmetingen L 202 x D 223 x H 123 cm

Er zijn ook twee verschillende opening mechanismen:
- mechanische standaard opening: liftsysteem netwerk die u toelaat om een comfortabele container genieten bespaart ruimte. De mechanismen die worden gebruikt zijn gepatenteerd en geproduceerd in Italië.
- Mechanische opening met een Komodo: simpel gebaar het netwerk is gepositioneerd om te passen perfect, zodat u het bed op te maken zonder te bukken en bieden een brede toegang tot de hele container. Komodo is een gepatenteerd mechanisme en vervaardigd in Italië.

Nikita die 75% PL - 25% CO, waterafstotend
vlekken veroorzaakt door vloeistoffen (koffie, melk, thee, wijn, bier, sterke drank etc.) kan eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek: Hoe de coating Nikita wassen.
30 graden - niet bleken

OPMERKING: U kunt het type coating en de voeten van het bed aan te passen: Voor informatie schrijven naar clienti@viadurini.it.

Dit bed maakt deel uit van een verzameling van gestoffeerde dubbele bedden waarvan het ontwerp is geïnspireerd door de atmosfeer van de Boheemse Via Brera, de omgeving van Milaan kunstenaars. De producten van deze lijn zal de charme, cultuur, architectuur, geschiedenis en kunst op te roepen, met verwijzingen naar een elegent Parijse stijl. Projecteren en onderzoek samenkomen, waardoor de realisatie van artikelen die mooie sferen te creëren. Vrijheid en verbeelding: de bedden in deze collectie kunnen aanpassen door te kiezen tussen verschillende soorten coating, kleur en detail.

FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van meubels die een achtergrond van de ervaring die door de wereld van meubilair en complement draait in een kruis, van productie tot marketing heeft.
designstoelen, eettafels vaste en uitschuifbare, gestoffeerde bedden met container, fauteuils, woonaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf varieert in elke categorie van meubilair, het aanbieden van design producten en een sterke visuele impact heeft, geen verwaarlozen van functionaliteit en bruikbaarheid van het gebruik.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten