Made in Italy

Bed gestoffeerd bed container optillen van 160x190 / 200cm Aida

  • Made in Italy
  • Code: AIDA
€ 2.124,44
Materiaal nikita lichtgrijs / donkergrijs
Levertijden 15 werkdagen

Gestoffeerd tweepersoonsbed met hefcontainer 160x190 / 200cm Aida, made in Italy

Het designbed Aida kenmerkt zich door de originele vorm van het zeer ranke en ranke hoofdbord. De royale en uitnodigende vorm valt meteen op door zijn zeer comfortabele uitstraling.
De hoge en royale structuur herbergt een grote container die gemakkelijk toegankelijk is via het hefmechanisme van de bedbodem. De capitonné afwerking van het hoofdbord geeft het een exclusief en verfijnd karakter.
Hoofdbord versierd met knopen (niet verwijderbaar)
Voeten in kunststof met gepolijste chromen afwerking H 8 cm, uitsteeksel vanaf de grond 7 cm.

Het Aida tweepersoonsbed met bak is verkrijgbaar in de uitvoering voor een lattenbodem van 160x190 cm of voor een lattenbodem van 160x200 cm :
- 160x190cm ; totale afmetingen L 202 x P 213 x H 123 cm
- 160x200cm ; totale afmetingen L 202 x P 223 x H 123 cm

Er zijn ook twee verschillende openingsmechanismen:
- standaard openingsmechanisme: nethefsysteem waarmee u kunt profiteren van een handige ruimtebesparende container. De gebruikte mechanismen zijn gepatenteerd en gemaakt in Italië.
- Komodo openingsmechanisme: met een eenvoudig gebaar wordt de bedbodem op de ideale maat gepositioneerd zodat u het bed kunt opmaken zonder uzelf te hoeven laten zakken en om voldoende toegang tot de hele container te bieden. Komodo is een gepatenteerd mechanisme gemaakt in Italië.

Nikita 75% PL - 25% CO, waterafstotende coating
Hoe de Nikita hoes te wassen: vlekken veroorzaakt door vloeistoffen (koffie, melk, thee, wijn, bier, alcohol etc.) kunnen eenvoudig met een vochtige doek worden verwijderd.
30° graden - niet bleken

NB : netwerk inbegrepen . Het is mogelijk om het type bekleding en de voeten van het bed aan te passen: schrijf voor informatie naar clienti@viadurini.it.

Dit bed maakt deel uit van een collectie gestoffeerde tweepersoonsbedden waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de Boheemse sfeer van Via Brera, de kunstenaarswijk van Milaan. De producten van deze lijn roepen haar charme, cultuur, architectuur, geschiedenis en kunst op, met verwijzingen naar een elegante Parijse stijl. Ontwerp en onderzoek versmelten, waardoor artikelen kunnen worden gemaakt die prachtige sferen nabootsen. Vrijheid en fantasie: de bedden in deze collectie kunnen worden aangepast door te kiezen uit verschillende soorten stoffering, kleuren en details.

PRODUCENT
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van meubelaccessoires met een achtergrond van ervaring die de wereld van meubels en accessoires op een transversale manier doorkruist, van productie tot marketing.
Design stoelen, vaste en uitschuifbare eettafels, gestoffeerde bedden met containers, fauteuils, meubelaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf reikt in elke meubelcategorie en biedt designproducten met een sterke esthetische impact, zonder daarbij functionaliteit en gebruiksgemak uit het oog te verliezen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW