Made in Italy

Binnenkruk van parelstof en zwarte poten Made in Italy - Bloemen

  • Made in Italy
  • Code: FIORI3
€ 394,34 € 492,93 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 38
Diepte (cm) 38
Hoogte (cm) 97
Zithoogte (cm) 65

Woonkamerkruk van stof en staal Made in Italy

Eetkruk gemaakt met zwart gelakte stalen buisstructuur en zitting volledig bedekt met limoenkleurige stof met parelafwerking , volledig gemaakt in Italië.

Deze kruk vertegenwoordigt de belichaming van moderne elegantie en functionaliteit . Met een stoel die comfort en ondersteuning belooft, is het ontwerp zowel uitnodigend als esthetisch aantrekkelijk. De robuuste en slanke structuur gaat harmonieus samen met de stof van de zitting, waardoor een contrast van texturen ontstaat dat de aandacht trekt en uitnodigt om te gaan zitten.

De strakke lijnen en het gestroomlijnde silhouet worden versterkt door de nauwgezette afwerking, die een onberispelijke aandacht voor detail weerspiegelt. Het past zich gemakkelijk aan verschillende inrichtingscontexten aan en geeft een vleugje klasse aan keukens, centrale eilanden of loungeomgevingen.

Deze kruk is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een designstuk dat opvalt door zijn verfijning, perfect voor wie de essentiële schoonheid van hedendaags design wil combineren met compromisloos comfort.

Dimensies:

  • lengte: 38 cm
  • diepte: 38 cm
  • hoogte: 97 cm
  • zithoogte: 65 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief