Blok in Olijfhout met 6 Steakmessen Made in Italy - Blok

  • Code: CEPPO6
€ 486,38 € 607,98 -20%
Materiaal Hout
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 22
Diepte (cm) 7.5
Hoogte (cm) 14.5

Blok in olijfhout compleet met 6 steakmessen Made in Italy.

De keuze van keukengerei en accessoires wordt steeds meer een fundamentele beslissing, niet alleen om te voldoen aan praktische eisen, maar ook en vooral om persoonlijkheid en karakter te kunnen geven aan eenvoudige en minimale eettafels die een vleugje moderniteit nodig hebben. en verfijning. Juist daarom is het belangrijk om de perfecte bestekset of het perfecte keukengerei te kunnen vinden dat de twee aspecten kan combineren.

Dit blok is handgemaakt in Italië van licht olijfhout en is compleet met 6 steakmessen met gesmeed roestvrijstalen lemmet, een materiaal dat zorgt voor een uitstekende weerstand waardoor je na verloop van tijd schade kunt voorkomen, terwijl het handvat een verborgen tang is van ossenhoorn , een materiaal dat het product al zijn elegantie en charme geeft. Tussen het lemmet en het handvat zit ook nog een dun laagje schokbestendig rubber wat het product nog functioneler maakt.
Dankzij de hoogwaardige grondstoffen is what is born een product dat zorgt voor een uniek en fascinerend eindresultaat, ideaal om je keuken op een elegante en verfijnde manier te verrijken.

Maat: L 22 cm x P 7,5 x H 14,5 cm

NB : de afwerkingen op de foto's zijn indicatief. Elk handvat van ossenhoorn is uniek en heeft verschillende kleurtinten.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief