Made in Italy

Bonaldo Big Table massief antraciet grijze houten tafel gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: BIGTABLE6
€ 5.564,02
Materiaal massief hout en staal
Levertijden 45/50 werkdagen
Viadurini is een officiële dealer en we kunnen u alle producten van de BONALDO-collectie leveren. Vraag ons om advies of neem contact met ons op om de gepersonaliseerde prijs te weten te komen!
Bonaldo Big Table massief antraciet grijze houten tafel gemaakt in Italië
De Big Table by Bonaldo houten tafel bevat kleuren- en evenwichtspellen; bovendien suggereert de neiging van de spellen dynamiek die het idee geeft van een tafel die altijd in beweging is.

Vaste tafel gekenmerkt door een massief houten blad in antraciet grijs eiken met een dikte van 40 mm en poten in antraciet grijs gelakt staal.
De lasergesneden poten zijn van verschillende afmetingen en verschillende geometrische vormen, allemaal gecombineerd met verschillende kleurvoorstellen, die bijdragen aan het verbeteren van de uniciteit van de basis.

Verkrijgbaar in vier verschillende maten:
- H75 x P100 x L200 cm,
- H75 x P100 x L220 cm,
- H75 x P100 x L250 cm,
- H75 x P108 x L300 cm.

NB: Verplaats of til het product niet door het voor de vloer te nemen, zowel tijdens de montage als tijdens het gebruik van het product zelf.
Gezien de specifieke vorm van de basis en de aard van de gebruikte materialen, raden we aan de tafelvoet in de definitieve stoel te plaatsen en vervolgens door te gaan met de montage.

Aangezien deze artikelen handgemaakt zijn in Italië, is het mogelijk om projecten op maat aan te vragen in termen van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en schattingen kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.
Een team van deskundige ontwerpers is beschikbaar om uw exclusieve project leven te geven.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief