Made in Italy

Bonaldo Big Table verlengbare tafel gemaakt van Italië design hout

  • Code: BIGTABLERO
€ 5.391,44
Materiaal gefineerd hout en staal
Maatregelen L200 / 300 x P100 x H75 cm
Levertijden 45/50 werkdagen
Viadurini is een officiële dealer en we kunnen u alle producten van de BONALDO-collectie leveren. Vraag ons om advies of neem contact met ons op om de gepersonaliseerde prijs te weten te komen!
Bonaldo Big Table verlengbare tafel gemaakt van Italië design hout
In de Big Table by Bonaldo- tafel zijn er spellen met kleuren en evenwichten; bovendien suggereert de neiging van de spellen dynamiek die het idee geeft van een tafel die altijd in beweging is.

Uitschuifbare tafel gekenmerkt door een gefineerd hout met geborstelde eiken afwerking met een dikte van 25 mm en poten in antraciet grijs geverfd staal.
De zijverlengingen zijn onafhankelijk met een dikte van 20 mm, waardoor de vloer langer stabiel kan worden gehouden.
De lasergesneden poten zijn van verschillende afmetingen en verschillende geometrische vormen, allemaal gecombineerd met verschillende kleurvoorstellen, die bijdragen aan het verbeteren van de uniciteit van de basis.

NB: Verplaats of til het product niet door het voor de vloer te nemen, zowel tijdens de montage als tijdens het gebruik van het product zelf.
Gezien de specifieke vorm van de basis en de aard van de gebruikte materialen, raden we aan de tafelvoet in de definitieve stoel te plaatsen en vervolgens door te gaan met de montage.

Aangezien deze artikelen handgemaakt zijn in Italië, is het mogelijk om projecten op maat aan te vragen in termen van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en schattingen kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.
Een team van deskundige ontwerpers is beschikbaar om uw exclusieve project leven te geven.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief