Made in Italy

Bonaldo Greeny ovale tafel in kristal en hout ontwerp gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: GREENY CRISTAL
€ 6.545,90
Materiaal Amerikaans notenhout en kristal
Levertijden 45/50 werkdagen
Ontwerp ovale tafel in kristal en hout gemaakt in Italy Greeny
Greeny komt voort uit de interesse en passie voor natuurlijke materialen, zoals massief hout, gekozen voor de elliptische basis en het marmer of kristal waarmee de bovenkant is gemaakt.
Het heeft een beeld dat persoonlijkheid uitdrukt en leent zich om te worden gecombineerd met meubels met verschillende stilistische referenties.

Elegante ovale vaste tafel gekenmerkt door een originele massief houten basis met Amerikaans notenhout en één niveau; in extra helder transparant glas met een dikte van 12 mm.
Verkrijgbaar in twee verschillende maten:
- H 75 L 215 P 115cm,
- H 75 L 240 P 120 cm.

NB: Verplaats of til het product niet door het voor de vloer te nemen, zowel tijdens de montage als tijdens het gebruik van het product zelf.
Gezien de specifieke vorm van de basis en de aard van de gebruikte materialen, raden we aan de tafelvoet in de definitieve stoel te plaatsen en vervolgens door te gaan met de montage.

Aangezien deze artikelen handgemaakt zijn in Italië, is het mogelijk om projecten op maat aan te vragen in termen van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en schattingen kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.
Een team van deskundige ontwerpers is beschikbaar om uw exclusieve project leven te geven.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief