Made in Italy

Bonaldo Greeny ronde tafel design marmer Emperador made Italy

  • Made in Italy
  • Code: GREENY EMPERADOR
€ 7.130,07
Materiaal Amerikaans notenhout en emperadormarmer
Levertijden 45/50 werkdagen
Vaste tafel van plat design marmer Emperador made Italy Greeny
Greeny komt voort uit de interesse en passie voor natuurlijke materialen, zoals massief hout, gekozen voor de elliptische basis en het marmer waarmee de bovenkant is gemaakt.
Het heeft een beeld dat persoonlijkheid uitdrukt en leent zich om te worden gecombineerd met meubels met verschillende stilistische referenties.

Elegante ronde vaste tafel gekenmerkt door een originele massief houten basis met Amerikaans notenhout en één niveau; in marmer van Emperador.
Verkrijgbaar in vier verschillende maten:
- H 75 Ø 120 cm,
- H 75 Ø 140 cm,
- H 75 Ø 160 cm,
- H 75 Ø 180 cm.

NB: Verplaats of til het product niet door het voor de vloer te nemen, zowel tijdens de montage als tijdens het gebruik van het product zelf.
Gezien de specifieke vorm van de basis en de aard van de gebruikte materialen, raden we aan de tafelvoet in de definitieve stoel te plaatsen en vervolgens door te gaan met de montage.

Aangezien deze artikelen handgemaakt zijn in Italië, is het mogelijk om projecten op maat aan te vragen in termen van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en schattingen kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.
Een team van deskundige ontwerpers is beschikbaar om uw exclusieve project leven te geven.

Bonaldo: Italiaanse vakman
Dit verhaal begint in 1936, toen Giovanni Vittorio Bonaldo een ambachtelijke activiteit voor metaalbewerking opende.
Vanaf de jaren vijftig begon een industriële productie van slaapnetten, geflankeerd in de jaren zestig, naar die van ijzeren bedden. De intuïtie om een ​​vouwend netwerk te creëren, dat later een marktstandaard werd, blijft buitengewoon voor de toekomstige implicaties ervan. Het bedrijf is vervolgens gespecialiseerd in de verwerking van metalen buizen en investeert in nieuwe machines en technologieën, met keuzes die hem in staat stellen zijn productgamma uit te breiden en steeds meer ontwikkelde processen te vergroten.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief