Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Bonaldo Tracks uittrekbare kristallen eettafel gemaakt in Italië

Code: TRACKS GRIGIO
€ 3.125,00

madein_italy

Diensten in verband met het product

- +
Materiaal
kristal, staal en essenhout
Levertijden
30 dagen
Bonaldo
Bonaldo Tracks uittrekbare kristallen eettafel gemaakt in Italië
De sporen, "sporen" in het Engels, zijn de twee parallelle stalen assen die het mechanisme van uitbreiding van de bovenkant vormen en die de esthetiek van de tafel bepalen.
Glazen bovenkant, stalen rails, houten voet: sporen zijn een uitschuifbare tafel die met de variaties van de chromatische details en materialen de verschillende versies compleet verschillende persoonlijkheden kan geven.

Uitschuifbare tafel met structuur in antraciet grijs gelakt staal, poten in massief hout, grijze geborstelde asafwerking, top en verlengstukken in transparant extra helder glas.
De onafhankelijke verlengstukken aan de zijkant zijn van gelakt hout en laten u gemakkelijk de lengte van de vloer vergroten met behoud van uitstekende stabiliteit.

Verkrijgbaar in drie verschillende maten:
- H 75 L 160/260 P 90 cm,
- H 75 L 190/300 P 100 cm,
- H 75 L 220/330 P 100 cm.

NB: Verplaats of til het product niet door het voor de vloer te nemen, zowel tijdens de montage als tijdens het gebruik van het product zelf.
Gezien de specifieke vorm van de basis en de aard van de gebruikte materialen, raden we aan de tafelvoet in de definitieve stoel te plaatsen en vervolgens door te gaan met de montage.

Omdat deze artikelen handgemaakt zijn in Italië, is het mogelijk om projecten op maat aan te vragen in termen van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en schattingen kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.
Een team van deskundige ontwerpers is beschikbaar om uw exclusieve project leven te geven.

De laatst bekeken producten