Italiaanse Fresco Handgemaakt - Bottega Tifernate

Italiaanse meesters maken vakkundige reproducties van beroemde kunstwerken om de muren van uw huis te versieren. Hoogwaardige materialen voor fresco's en canvasschilderijen van het beste ontwerp.
Niet gevonden een product

Reproductie van beroemde kunstwerken om de muren van het huis te voorzien van het made in Italy design.

La Bottega Artigiana Tifernate is gespecialiseerd in de reproductie van kunstwerken van fresco, canvas en karton.
Bottega Tifernate is een absoluut uniek in zijn genre dat in Umbrië werd geboren in 1995 in Città di Castello door de wil van de familie Lazzari met de uitdrukkelijke bedoeling van "precies herscheppen een schilderij aan de essentie van het origineel te communiceren." Deze keuze wordt bepaald door de Lazzari passie familie voor kunst en de ijzeren wil om de oude picturale traditie herontdekken.

Uit de ervaring en door de experimenten geboren Pictografia - gedefinieerd door Tifernate Bottega als de meest nauwkeurige reproductie techniek van altijd (en met veel "patent technique") - die het mogelijk maakt om elk kunstwerk identiek aan het origineel opnieuw.
De technische maatregelen omvatten de studie van de originele werken, zowel in materialen en kleuren en de daaropvolgende "recreatie" van de exacte fresco, hout en canvas.
De Pictografia aanvankelijk begon als een technische ondersteuning van Cultureel Erfgoed om te gaan met al die gevallen waarin het noodzakelijk is om een origineel werk opnieuw te vervangen. Al snel wordt duidelijk dat - in aanvulling op het culturele erfgoed, de tentoonstellingen, het museum boekhandel - de ideale bestemming voor het werk van Tifernate Bottega is het grote publiek.

De pictografia maakt het mogelijk in uw eigen huis trouwe reproducties te hebben (maar het is simplistisch om reproducties! Define) Van de grootste werken van de Renaissance meesters en '400 (Michelangelo, Leonardo da Vinci, Gozzoli, Botticelli, Perugino, Raphael, Pinturicchio, Melozzo da Forli, Mantegna, Ilario van Viterbo, Carlo Crivelli, Canaletto, Joli, Vanvitelli, Cimabue, Francesco Mancini, Masaccio) en enig ander werk dat u wilt (van Gogh, Klimt, Vermeer, Monet, Degas, Hayez, etc).

Een netwerk van ervaren professionals in de kunstwereld is toegewijd aan het grote publiek het resultaat van de overgenomen door Bottega Artigiana Tifernate ervaring te bieden.
Het is zodat u fresco's krijgen omdat ze nooit hadden gezien (zo niet origineel!) Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar op een substraat gemaakt van typische materialen van de '400, getransporteerd en verwerkt volgens de canons van "buon fresco" .
Email Newsletter
Nieuwsbrief