Made in Italy

Bright Stone Marble Fior di Pesco Carnico Led Cross, een stuk

  • Made in Italy
  • Code: CROSS
€ 2.610,43
Maatregelen 30 cm x 25 cm x 60 cm; Gewicht 60-80 kg
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Lichtgevende steen in Fior di Pesco Carnico-marmer met Led Cross, uniek stuk
Cross is een fantastisch en origineel LED-verlichtingssysteem voor buiten en binnen, ideaal voor inrichting waar diffuus licht nodig is.
Cross is gemaakt door Italiaanse ambachtslieden en maakt deel uit van de Menhir-lijn gepromoot door het bedrijf Essenze Luce.
Dit prachtige product bestaat uit een natuurlijk marmer, het prachtige Fior di Pesco Carnico-marmer, marmer dat varieert van grijstinten, roze, wit, met aders van ivoorwit en grove korrel.
Steen met grote hardheid en pure en natuurlijke vorm.
Zeer resistente lamp met een delicate uitstraling. Een natuursteen die harmonieus contrasteert met de zuivere, koude interne staalstructuur.
Cross is compleet met twee schuine lichtgevende secties , waardoor het licht wordt vrijgegeven met een constante emissie in de omliggende ruimte, ideaal voor het lokaliseren van licht en het benadrukken van details, zoals historische muren, planten, paden, enz ...
Product met veel aanpassingsvermogen en functionaliteit. Het kan verschillende omgevingen voorzien van stijl en design, het bepalen van de verlichting van bloembedden, binnen- en buitenwoonkamers, openbaar groen, voetgangersfietspaden, aan het zwembad in woonomgevingen, accommodatiefaciliteiten enz.
Deze prachtige lichtgevende steen is geschikt voor zowel een buitenomgeving, bestand tegen bevriezende omgevingen, of voor binnenomgevingen, omdat het wordt aangevuld met vier lagere rubbers om de onderliggende vloer te beschermen.
Cross creëert een ongekende harmonie om zich heen!
Uniek product in zijn soort, originaliteit wordt precies bepaald door de reeds bestaande vorm in de natuur, in feite zijn er in de natuur geen gelijke stenen!
Geselecteerd in de steengroeve, wordt de steen gesneden, geboord en gewassen, uiteindelijk afgesloten met het inbrengen van een lichtgevend lichaam met LED-technologie die de energie-efficiëntie optimaliseert.
Cross wordt dus overdag een origineel meubel en 's nachts een emotioneel verlichtingsarmatuur.
Dit product is de verbinding tussen imperfectie van stenen en lichtgevende technologische lineariteit. Hun fusie geeft leven aan dit fantastische designproduct, met een essentiële stijl waar materie en technologie één worden.
Functionele steen van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om het in zijn verschillende stukken te demonteren voor mogelijke lichte vervangingen.
De charme van de steen wordt versterkt door een slim spel van licht en schaduwen. De natuur zelf geeft ons de kwestie van inspiratie!

Opmerking : deze items zijn unieke stukken, dus elk van hen verschilt van de anderen in kleurtinten en vormen. Om deze reden moet de getoonde foto als indicatief worden beschouwd. Omdat dit unieke stukken zijn, is het niet mogelijk om het product te retourneren.

materiaal:
- Kenmerken : De Fior di Pesco Carnico is een marmer met tinten variërend van grijs tot roze tot wit, met aders van ivoorwit en grove korrel.
- Herkomst : Carnic Alps - Friuli - Italië

Technische kenmerken:
- 24 Vdc voeding
- Voeding inbegrepen LVP-20-24
- Lichtniveaus: 2
- Totaal verbruik: 14 W
- Kleurtemperatuur: 3.500 K °. Twee hellende en convergerende emissies. Eén kleur Wit 3500 ° K compleet met begraven kabel (L = 4m).
- Vermogen 14 W
- Duur van de lichtbron: 30.000 uur
- IP-beschermingsgraad: IP 66

Voeding en aansluiting:
- Het product moet worden gevoed met een constante spanning 24 Vdc voeding (inbegrepen in de prijs), formaat met 20% reserve.
- Geleverd met neopreen kabel (specifiek voor buitengebruik) 4 meter lang.

BELANGRIJK: Sluit het product NIET rechtstreeks aan op het 220 Vac direct-netwerk.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief