Made in Italy

Buitenwoonkamer met bank en 2 fauteuils in touwaluminium en teakhout - Nathan

  • Made in Italy
  • Code: CHAISE1
€ 4.651,16 € 5.813,95 -20%
Materiaal Aluminium teak en touw
Levertijden 4/5 werkweken

Outdoor loungeset in epoxy gepoedercoat staal, armleuningen met nautisch touw en teakhouten inzetstuk bestaande uit bank en 2 fauteuils.

Buitenlounge compleet met tweezitsbank en 2 fauteuils met geverfde stalen structuur en inzetstuk in de armleuningen in nautisch touw en teakhout, compleet met zit- en rugkussens in niet-vervormbaar rubber bedekt met waterafstotende stof . Een comfortabele set voor zowel huiselijke als zakelijke buitenomgevingen, die comfort, bruikbaarheid en een aangename esthetiek combineert. Dit meubelstuk is perfect voor wie op zoek is naar een product dat zowel comfortabel als elegant is. Deze tuincompositie is ideaal voor het ontwerpen van ruimtes in naam van hedendaags design en beschikt over grote stoelen die worden gekenmerkt door een geometrische structuur met een minimale esthetiek .

Een complete woonkamer ontworpen voor wie op zoek is naar een sobere maar elegante stijl, perfect om in elke buitenruimte te passen zonder deze te verzwaren, in feite leent hij zich om tuinen, terrassen en veranda's op een onberispelijke manier te verrijken, wat ook perfect is bij het zwembad.

Afmetingen :
  • bank: L: 124 x D: 78 x H: 80 cm
  • fauteuils: L: 67 x D: 78 x H: 80 cm
Beschikbare afwerkingen :
  • wit frame + kaki kussens
  • houtskoolstructuur + houtskoolkussens
NB: zit- en rugkussen inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief