Made in Italy

Buitenbank 2 of 3 zitplaatsen in teakhout Made in Italy met kussens - Sleepy

  • Made in Italy
  • Code: SLEEPY
€ 3.182,50 € 3.978,12 -20%
Materiaal Teak
Levertijden 1 week

2- of 3-zits tuinbank in teakhout met Made in Italy kussens.

Perfecte bank voor elke buitenruimte, inclusief zit- en rugkussens met afneembare hoezen in 100% melkwitte acrylstof en gemaakt in Italië . Verkrijgbaar in verschillende maten . Teak heeft een honingkleurige tint die de natuurlijkheid en warmte van het materiaal versterkt. Met dit meubel tover je de buitenruimte om in een gastvrij en vertrouwd landschap. De bank valt vooral op door de zachte en harmonieuze vormen die de technische en esthetische kenmerken van het teakhout benadrukken.

Beschikbare maten :
  • L 144 x D 85 x H 82 (2 zitplaatsen)
  • L 209 x D 85 x H 82 (3 zitplaatsen)
Viadurini in the Garden presenteert een collectie outdoorproducten met een vernieuwend design. Deze producten belichamen een van de oudste kunsten die nog steeds het verleden weet te verweven met het heden, een kunst gemaakt van techniek en wijsheid, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die bruikbaarheid , kwaliteit , schoonheid en design op vakkundige wijze combineert, uitnodigend en boeiend tegelijk. Producten begiftigd met grote functionaliteit , betrouwbaarheid in de tijd en weerstand tegen weersinvloeden .

NB : De kussens zijn op aanvraag verkrijgbaar in verschillende andere afwerkingen. Sierkussens zijn niet inbegrepen
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief