Made in Italy

Buitenbank 2 of 3 zitplaatsen in teakhout met kussenset inbegrepen Gemaakt in Italië - Liberato

  • Made in Italy
  • Code: LIBERATO3
€ 4.168,75 € 5.210,93 -20%
Materiaal Teak
Levertijden 1 week
Lengte (cm) 150
Diepte (cm) 83
Hoogte (cm) 60

2- of 3-zits teakhouten tuinbank inclusief kussenset Made in Italy.

2 of 3 zits bank geschikt voor elk type buiten en gemaakt helemaal in Italië . De structuur in teakhout , een kostbaar materiaal met uitstekende technische eigenschappen, wordt aangevuld met een set van 6 kussens in verwijderbare stof van 100% acryl.

De bank maakt deel uit van een grote en veelzijdige collectie, gekenmerkt door geometrische frames en in elkaar grijpende processen met een natuurlijke houtafwerking die de lijnen volgt en de formele details benadrukt.

Beschikbare maten :
  • L 150 x B 83 x H 60
  • L 200 x B 83 x H 60
Viadurini in the Garden presenteert een collectie outdoorproducten met een vernieuwend design. Deze producten belichamen een van de oudste kunsten die nog steeds het verleden weet te verweven met het heden, een kunst gemaakt van techniek en wijsheid, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die bruikbaarheid , kwaliteit , schoonheid en design op vakkundige wijze combineert, uitnodigend en boeiend tegelijk. Producten begiftigd met grote functionaliteit , betrouwbaarheid in de tijd en weerstand tegen weersinvloeden .

NB : De stof van de kussens kan in verschillende andere afwerkingen worden aangevraagd. Sierkussens zijn niet inbegrepen
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief