Made in Italy

Buitenbank van aluminium en geweven waprolace Made in Italy - Marissa

  • Made in Italy
  • Code: MARISSA3
€ 1.511,51 € 1.889,39 -20%
Materiaal Aluminium en WaProLace
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 115
Diepte (cm) 70
Hoogte (cm) 38
Zithoogte (cm) 41

Tuinbank in aluminium en handgeweven WaProLace synthetische vezel Gemaakt in Italië.

Van de vele buitenbanken die aanwezig zijn in het panorama van tuinmeubilair, is Marissa het opvallende voorbeeld van elegantie en functionaliteit tussen de aluminium structuur en de WaProLace kunstvezelbekleding die vakkundig met de hand is geweven door deskundige vakmensen in de Made in Italy- sector.

De grote veelzijdigheid van het gebruik van deze bank wordt gegeven door de WaProLace synthetische vezel , een materiaal van hoge kwaliteit dat bijzonder geschikt is om weerstand te bieden aan weersinvloeden en dat ecologisch en 100% recyclebaar is.
Deze monochromatische collectie met een modern design wordt gegeven door de combinatie van grafietkleurig aluminium en bruin getinte vezels, die samen perfect passen bij de kleuren van buitenomgevingen zoals veranda's, terrassen, tuinen in zowel huishoudelijke als contractomgevingen.

Aarzel niet om voor elke behoefte contact met ons op te nemen, we zullen in realtime antwoorden om u te helpen in elke fase van het aankoopproces via ons formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief