Made in Italy

Buitenfauteuil van gepoedercoat ijzer Made in Italy - Tananai

  • Made in Italy
  • Code: TANANAI
€ 2.530,29 € 3.162,86 -20%
Materiaal Ijzer
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 106
Diepte (cm) 91
Hoogte (cm) 80

Tuinfauteuil met gepoedercoate ijzeren structuur en Made in Italy kussens van acryl.

Deze collectie verbetert de primaire geometrie van de cirkel om smeedijzeren werken te creëren in een eigentijdse sleutel.
Tuin fauteuil in handbeschilderd smeedijzer in een bronskleur. De zitting van deze fauteuil wordt vergezeld van zachte kussens met afneembare hoezen in 100% acryl in diamantkleur inbegrepen. Deze buitenfauteuil is een innovatieve inrichtingsoplossing, met royale afmetingen, volledig met de hand gemaakt door deskundige Italiaanse vakmensen in de sector om buitenomgevingen elegant en tijdloos te maken. Het verfijnde ontwerp maakt het een perfecte aanvulling om te worden geïntegreerd in elke buitenomgeving, of het nu gaat om een project of een huiselijke omgeving.

Het sterke punt zijn de zachte en genereuze lijnen die hem bijzonder elegant maken en tegelijkertijd een uitnodigende en comfortabele zitplaats bieden, mede dankzij de meegeleverde zachte kussens die zorgen voor momenten van totale ontspanning.

NB: de zit- en rugkussens zijn inbegrepen
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief