Made in Italy

Buitenfauteuil van geweven aluminium Made in Italy - Barnabus

  • Made in Italy
  • Code: BARNABUS10
€ 2.020,90 € 2.526,12 -20%
Materiaal Aluminium en WaProLace
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 70
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 67
Zithoogte (cm) 32

Modulaire buitenfauteuil met aluminium frame en handgeweven WaProLace-vezel Made in Italy.

Fauteuil gemaakt in Italië met structuur in aluminium en handgeweven WaproLace synthetische vezel . Het weefsel van het materiaal voelt aangenaam aan en geeft het een modern, schoon en functioneel ontwerp .
Met de fauteuil kunt u voldoen aan de meest uiteenlopende esthetische en inrichtingsbehoeften, om uw creativiteit de vrije loop te laten door persoonlijk en uniek buitenmeubilair te creëren. Deze fauteuil heeft zachte vormen , perfect om de meubels in buitenruimtes te matchen en aan te vullen.

Het kussen is van 100% synthetische vezel en heeft afneembare hoezen.
De grote veelzijdigheid van het gebruik van dit product wordt gegeven door de materialen waarmee het is gemaakt: aluminium en WaProLace- vezel, een synthetische vezel die bijzonder geschikt is om bestand te zijn tegen weersinvloeden. Dit zijn hoogwaardige en innovatieve materialen die deze zitbank solide maken en bestand tegen zowel tekenen van slijtage als weersinvloeden, en tegelijkertijd een inrichtingsoplossing met een eigentijdse esthetiek vertegenwoordigen.

Beschikbare afwerkingen:

  • wit
  • tropisch bruin.

NB : kussen inbegrepen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief