Made in Italy

Buitenhoekbank links in teakhout en optioneel touw Made in Italy - Taranee

  • Made in Italy
  • Code: TARANEE5
€ 6.062,70 € 7.578,37 -20%
Materiaal Teakhout
Levertijden 1 week
Lengte (cm) 134/138
Diepte (cm) 91/92
Hoogte (cm) 68

Outdoor hoekbank links in teakhout en optioneel touw gemaakt in Italië met kussens.

Linker Hoekbank geschikt voor elk type buiten en volledig gemaakt in Italië . De structuur is in teak , een kostbaar materiaal met uitstekende technische eigenschappen. Het kan worden verrijkt met een weefsel van handgeweven polyolefine touw in een gemêleerde beige tint , in staat om warmte en comfort te creëren en een aangename en harmonieuze buitenruimte te creëren. De bank het bevat ook zit- en rugkussens in 100% uitneembare acrylstof .

De stevigheid van het teakhout, verzacht door het optionele ambachtelijke weven van het touw, zijn de kenmerken van deze collectie met een elegant en tijdloos design .
Dankzij de modulariteit van het meubilair kunt u ontspannings- en gezelligheidsruimtes configureren in overeenstemming met uw behoeften en in harmonie met de buitenruimte.
De collectie bestaat voornamelijk uit teakhouten banken met royale proporties gemonteerd op aluminium poten , een detail dat kostbaarheid en persoonlijkheid toevoegt.

Afmeting : L 134/138 x D 91/92 x H 68 cm
Kussenkleur : diamant.
Touwkleur : beige gemêleerd.

Opties:
  • met touw
  • zonder touw

NB : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere kleuren. Sierkussens zijn niet inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief