Made in Italy

Chrome elektrische handdoekverwarmer tot 1050 Watt Made in Italy - Benji

  • Made in Italy
  • Code: BENJI-ELETT
Wilt u een offerte op maat?
Materiaal Staal
Levertijden 20/35 werkdagen
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl

Elektrische handdoekverwarmer van stalen buis tot 1050Watt.

Deze moderne design elektrische radiator is gemaakt van verchroomd staal . Alleen gemaakt met Italiaanse materialen. Bijzonder aan deze radiator zijn de lassen die allemaal met de hand zijn gemaakt.
Om aan elke behoefte en esthetische smaak te voldoen, is het product verkrijgbaar in verschillende maten en met vaste of instelbare weerstand.

Let op: de afmetingen van de radiatoren kunnen naar wens worden aangepast.

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materialen :
  • Staal.
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder metselwerk of sanitaire ingrepen, de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke referentie voor functionele en designmeubels. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.
Hoge energiebesparing, groot installatiegemak , hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die eenvoudig en perfect kunnen worden aangepast aan uw behoeften, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

De unie tussen de authentieke Italiaanse productietraditie en het internationale succes van Viadurini als luxe e-commerce voor thuis geeft leven aan een collectie van 33 modellen beschikbaar in meer dan 100 varianten die de klassieke lijnen van de stralende elementen omverwerpen en zo origineel en creatief creëren in staat om elke ruimte te verfraaien en in te richten. De collectie is rechtstreeks geïnspireerd op hedendaagse kunst en de laatste trends in heel Europa. De materialen? Alleen het beste, zoals gezegd, van Italiaanse origine en handgemaakt laswerk van alle metaallegeringen.
Weer een technologische revolutie mogelijk met deze collectie is maatwerk. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, motieven, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Eindelijk, alle producten gemaakt ze kunnen worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Hun speciale coating maakt het mogelijk, in het geval van hydraulische radiatoren, een grotere hoeveelheid water te circuleren en bijgevolg een grotere warmteafgifte te verkrijgen. Modellen met een vermogen van 500W tot 2400W zijn beschikbaar in de catalogus.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief