Made in Italy

Clivio moderne design wandklok gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Clivio
€ 514,75
Levertijden 7 werkdagen
Clivio-wandklok gemaakt in Italië
Clivio is een perfecte klok om de muren van je keuken te versieren dankzij de bovenstaande bestektekeningen. Een origineel idee buiten de traditionele schema's om de tijd op een levendige en speelse manier te verslaan.

Het wordt gemaakt door deskundige vakmensen die met de hand de natuurlijke materialen kiezen waarmee ze zijn gemaakt, gesneden en geassembleerd. Het gebruik van mooie en onbekende houten essences is een van de onderscheidende kenmerken van dit horloge gemaakt in Italië. Het is gemaakt door op een moderne manier de klassieke houten inleg opnieuw uit te vinden, een oude techniek gemaakt van tijd en behendigheid. De inlayprocedures zorgen ervoor dat dunne houtplaten van 6 tienden van mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het meest geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Clivio is beschikbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essen van essen en zwart essenhout. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: eiken en wengékleurige zijkanten. De rand is in wenge-kleurige zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: essences van lichtgrijs essenhout en erable violette ogen. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
De as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt. De uitneembare eyeliner is gemaakt van de fijnste stammen van esdoorn en is bezaaid met oogleden. Dit zijn de waterdruppeltjes die gevangen zitten in de jonge lentevezels die de karakteristieke kleine cirkels op het materiaal drukken na plotselinge vorst.

Voeg waarde toe aan uw interieur met dit horloge gemaakt in Italië. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief