Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

COM.P.AR

COM.P.AR werd opgericht in 1984 en na verloop van tijd is een productie realiteit van groot belang en het belang in de sector meubels worden.
Toegewijd aan te maken en hiervoor een reeks producten voor thuis en gemeenschappen, gekenmerkt door een eigen en herkenbare eigentijdse vormgeving, het is een jong en dynamisch bedrijf dat de ervaring door de jaren heen en de verschillende ideeën heeft gecombineerd, streven naar een gelukkig combinatie van innovatief design en functionaliteit van het product.
De hoge betrouwbaarheid en kwaliteit, gegarandeerd door ISO 9001 certificering, verbijzonderen een onderzoeksproject gestructureerd op processen gericht op de bescherming en verbetering van volledig Made in Italy producten.

Degenen die ervoor kiezen COM.P.AR te kiezen: Identiteit, ontwerp, duurzaamheid, kwaliteit, Made in Italy.
Identiteit: de bijenteelt procedures merk, is een cruciaal punt voor COM.P.AR. Alles draait om dit concept, namelijk de voortdurende zoektocht naar wat het is en wil in de nabije toekomst. De identiteit van COM.P.AR merk onderscheidt zich door de veelzijdigheid van hun collecties, waardoor zowel producten voor een jonge, kleurrijke omgeving en een meer traditionele omgeving, tonen en meer discreet essences.

Design: het werk dat de afgelopen jaren is sterk gericht op het creëren van producten die de snelle veranderingen in ons dagelijks leven tot uitdrukking kon brengen. Ontwerp betekent, in aanvulling op het product, vormen een capabele en professionele medewerkers werken équipe, die weet hoe te kiezen en na te denken over manieren om innovatie te produceren. Design is om nieuwe ideeën in lijn met de identiteit COM.P.AR dat de nodige innovatieve stuwkracht te produceren uit te drukken, om het merk te consolideren in de nabije toekomst.

Duurzaamheid: is het pad naar een "nieuwe morgen." kwaliteit van het ontwerp, de keuze van de gebruikte materialen, aandacht voor detail en afwerking, met een eindproduct dat het werk van alle mensen die gepassioneerd zijn groeien de waarde van de onderneming respecteert.

Kwaliteit: voor vele jaren COM.P.AR toegetreden tot de certificatie programma's die het werk efficiënter systeem te maken en zorgen voor een betere kwaliteitscontrole van het product, om een antwoord van de verantwoordelijkheid aan eindgebruikers geven. De ISO 9001 en TUV certificering die specifiek zijn voor de Russische markt, worden snel genomen en nog steeds zijn kracht voor een bedrijf steeds meer specifiek systeem van de algehele kwaliteit te vertegenwoordigen.

Made in Italy: het is niet een concept, het is een systeem dat deel uitmaakt COM.P.AR. Met de bekendmaking van de Made in Italy drukt de onderneming op lange ervaring in een omgeving die voortdurend vorm en ontwikkelt producten op Europees en internationaal niveau.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies