Made in Italy

compleet verlichten Marble van geluid diffuser Minimal Sound

  • Made in Italy
  • Code: MINIMAL SOUND
€ 7.581,34
Maatregelen 28 cm x 55 cm x 30 cm; Gewicht 100-110 kg
Levertijden 15-20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Verlicht marmer compleet met Minimal Sound sound diffuser
minimaal   Geluid is een product van de nieuwste generatie dat het verlichtingssysteem in een blok steen integreert en een innovatief geluidsdiffusiesysteem verbergt.
Fantastisch en uniek product in zijn soort; Dankzij de gecombineerde eigenschappen van licht en geluid, maakt Minimal Sound de binnen- of buiteninrichting multifunctioneel, waardoor de kamer unieke suggesties krijgt.
Denk maar aan enkele werkgelegenheidsoplossingen, zoals bedrijfsgroen, tuinen, zones aan het zwembad, wellness, havens, pleinen, boetieks, om meervoudig gebruik te begrijpen: een authentieke manier om een ​​nieuwe dimensie in de perceptie van de omgeving te creëren, 'licht en muziek. " Deze prachtige lichtgevende steen is geschikt voor zowel een buitenomgeving, bestand tegen bevriezende omgevingen, of voor binnenomgevingen, omdat het wordt aangevuld met vier lagere rubbers om de onderliggende vloer te beschermen.
Minimal Sound is gemaakt van marmer, verkrijgbaar in vier verschillende soorten natuurlijk marmer: wit Carrara-marmer, Roman travertijn-marmer (exclusief voor intern gebruik), Rosé travertijn-marmer of Fior di Pesco Carnico-marmer.
Dit mooie meubilair heeft een horizontaal gedeelte met twee constante lichtbronnen in de omringende ruimte. Alle oppervlakken zijn vlak. De luidspreker is weersbestendig en bestand tegen weersinvloeden.
De akoestische diffuser wordt beschermd en gegarandeerd door de waterafstotende behandeling en mechanische sterkte van het bouwmateriaal van Kevlar, terwijl de lichtbron met LED-technologie de energie-efficiëntie optimaliseert.
Natuur en technologie komen samen in Minimal Sound en het geluidselement krijgt een harmonieuze vorm. De steen wordt "levend", "spreekt" zijn eigen taal, ontdekt een ziel gemaakt van licht en geluid.
Functionele steen van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om het in zijn verschillende stukken te demonteren voor mogelijke lichte vervangingen.
In Minimal Sound worden de schoonheid van de natuur en technologische functionaliteit gecombineerd in een elegant en sensorisch huwelijk, om uw omgeving te transformeren en te leven met stijl, functionaliteit en emotie.

Opmerking : deze items zijn unieke stukken, dus elk van hen verschilt van de anderen in kleurtinten en vormen. Om deze reden moet de getoonde foto als indicatief worden beschouwd. Omdat dit unieke stukken zijn, is het niet mogelijk om het product te retourneren.


Materiaal
Minimal Sound is beschikbaar in vier verschillende afwerkingen:

1- Wit Carrara-marmer:
Kenmerken : Bianco Carrara is een marmer bestaande uit een grijze achtergrond met een uniforme en homogene schaduw van fijne korrel met de mogelijkheid van de aanwezigheid van pyrietkristallen.
Herkomst : Apuaanse Alpen - Toscane - Italië

2- Romeins travertijn marmer   ALLEEN geschikt voor INTERN gebruik:
Kenmerken : Travertin marmer is een steen materiaal gevormd door de superpositie van min of meer gedefinieerde niveaus van beige kleur van verschillende intensiteit. Deze niveaus lopen parallel aan elkaar met een "golfpatroon" met accenten van holtes van een decimetrische orde die het materiaal karakteriseren.
Herkomst : Italië

3- Rosé travertijn marmer:
Kenmerken : Rosé Travertijn is een steenmateriaal met roze tonen van verschillende intensiteit met een heterogeen uiterlijk. Het heeft een diffuse porositeit, met poriën van dunne afmetingen met een variabele trend en die over het algemeen over het algemeen worden herkristalliseerd.
Herkomst: Italië

4- Fior di Pesco Carnico-marmer:
Kenmerken : De Fior di Pesco Carnico is een marmer met tinten variërend van grijs tot roze tot wit, met ivoorwitte en grove nerven.
Herkomst : Carnic Alps - Friuli - Italië

Technische kenmerken:
- Voeding: 24 Vdc
- Voeding inbegrepen: LPV-20-24. IP67 24V DC 20W voeding. Constante spanning. Afmetingen 118 mm x 35 mm x 26 mm
- Lichtniveaus: 1
- Totaal verbruik: 14 W
- Vermogen 14 W
- Kleurtemperatuur: 3.500 K °. Twee horizontale lichtemissies. Eén kleur Wit 3500 ° K compleet met ondergrondse kabels (L = 4m).
- Duur van de lichtbron: 30.000 uur
- Lengte stroom- en audiokabel: 2x4 meter
- Bluetooth 4.0-audio-ontvanger, INBEGREPEN. Mono-uitgang. 220V AC voeding.
- IP-beschermingsgraad: IP 65
- Technische audiogegevens: 20 W RMS bij 8 Ω

Voeding en aansluiting:
- Het product moet worden gevoed met een constante spanning 24 Vdc voeding (inbegrepen in de prijs), formaat met 20% reserve.
- Geleverd met neopreen kabel (specifiek voor buitengebruik) 4 meter lang.

BELANGRIJK: Sluit het product NIET rechtstreeks aan op het 220 Vac direct-netwerk.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief