Made in Italy

Connubia Calligaris Academy basic design stoel in hout, 2 stuks

  • Made in Italy
  • Code: ACADEMYW1665
€ 470,11
Maatregelen L 44,5xP 51xH 83 (45) cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Academy Calligaris stoel modern design polypropyleen, 2 stuks
Stoel Academy model met shell van polypropyleen (structurele polimerocomposito minerale vulstof) gedrukt co-injectie met 35% gerecycled materiaal. De vorm van de zitting een zoektocht naar eenvoudige en bochtige vormen geschikt voor elke omgeving en situatie. De steel 4 poten massief hout.
Academy is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Kies in het menu de finish je wilt.

Polypropyleenpolymeer technoplastic dat zich onderscheidt door een hoge mechanische sterkte, chemische en weersinvloeden. Geschikt voor gebruik buitenshuis. Het 'een recyclebaar materiaal niet schadelijk voor het milieu, op grote schaal gebruikt bij de productie van de sessies.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief