Made in Italy

Connubia Calligaris Baron tafel keramische-glazen tafel, L130 / 190

  • Made in Italy
  • Code: BARONCERAMIC130
€ 2.883,17
Maatregelen L 130(190)xP 85xH 75cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Calligaris Baron tafel keramische-glazen tafel, L130 (190) xP85 cm
Uittrektafel Baron: rechthoekig plan gekoppeld vitro keramische hazelnoot afwerking. Structuur en driehoekige omtrek metalen poten, in verschillende afwerkingen.
Baron tabel bevat in een praktisch mechanisme dat het steunvlak verhogen. Trekken richting indien de structuur, de beide benen voorzien van verborgen wieltjes schuiven enerzijds toelaat pak het uitrekken. Met een eenvoudige rotatiebeweging van de rekken gemonteerd metaalsporen zich uitstrekt vanaf de houder en brengt de vloer. De poten van driehoekige of rechthoekige vorm blijven op de hoeken.
Baron is beschikbaar in meer verschillende afwerkingen piano / rek: wit, steen, lood en beton. E 'kan ook verzoeken de poten van de rechthoekige tafel.
Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.

De gekoppelde glaskeramiek een vrijstaande dikte van 11-12 mm verkregen door koppeling met een speciaal proces in een autoclaaf, een keramische plaat (porselein) van 3 mm dik om een gehard float glas van 8 mm dik. De porcellanato is een keramisch materiaal verkregen uit speciale grondstoffen waarde en zuiverheid, gemalen en gekleurd deeg samengeperst bij zeer hoge druk en gekookt bij een temperatuur van 1200 ° C Het werkplan porcellanato biedt uitstekende eigenschappen op het gebied van krasbestendigheid, impact, vlekken, thermische en chemische fluctuaties. Het is gemakkelijk te reinigen en absoluut hygiënisch omdat het geen vloeistof te absorberen en geen schadelijke stoffen vrijkomen.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief