Made in Italy

Connubia Calligaris Magic-J in tabel glaslijst, L115 / 150cm

  • Made in Italy
  • Code: MAGIC-JGLASS
Uit productie
Maatregelen L 115(150)xP 75xH 72(34/64)cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Calligaris Magic-J in tabel glaslijst, L115 (150) xP 75 cm
Tafelmodel Magic-J glas, metalen frame en glazen blad. Uitbreidbaar en in hoogte verstelbaar.
Magic-J glas is een veelzijdige salontafel voor de woonkamer, die, indien nodig, en in een paar gebaren, verandert in een eettafel voor 4/6 vrienden: het is voldoende om druk op een knop, geplaatst op de lange zijde, om haar aan te passen 7 verschillende hoogteposities.
De getemperde glasplaat bestaat uit 2 halve vlakken (rechts / links) die zijwaarts glijden, waardoor de centrale uitlaat van de verlengstukken verborgen binnen de structuur. Basismetaal.
Kies in het menu de finish je wilt.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro