Made in Italy

Connubia Calligaris Mascot verstelbare houten tafelhoogte

  • Made in Italy
  • Code: MASCOTTE
€ 1583,91
Maatregelen L 105xP 70(140)xH 74(32,5/64,5)cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Calligaris Mascot verstelbare houten tafel in hoogte tot 74 cm
Klaptafel en uitschuifbare Calligaris Mascotte gefineerd walnoot. Het verdubbelt in grootte en in de hoogte.
Mascotte is perfect voor uw woonkamer elegantie, maar is ook ideaal voor kleine appartementen of kamers door de beperkte ruimte: het kan als een salontafel en op hetzelfde moment als een eettafel dienen.
Door op de knop van de lade, is het mogelijk om de hoogte van de tafel bouwen tot 7 verschillende standen (32,5-74 cm) passen. De gefineerde meetvlak l.105 plaats x p.70 cm, rekbaar thanks x p.140 cm l.105 de praktische openingsboek.
De beuk houten frame is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Het fineer worden gerealiseerd met edele houtplaten met verschillende diktes direct gevormd uit de beste kwaliteit logs. Deze worden vervolgens vast op verschillende media en afgewerkt in de gewenste kleur schaduw. Ze bieden kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende cosmetisch resultaat.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro