Made in Italy

Connubia Calligaris Planet bijeenkomst Modern diameter 120 cm, glazen

  • Made in Italy
  • Code: PLANET4005-V
€ 1.192,15
Maatregelen L 120xD 120xH 75cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Calligaris Planet tafel Rond diameter van 120 cm in een moderne glazen ontwerp
Planeet tafelmodel met centrale voetplaat. Round top.
Planeet is een tafel met een centrale basismetaal kolom, die maximale stabiliteit waarborgt en bovenblad transparant gehard glas. Comfort is verzekerd voor alle gasten.
Finish top: transparant gehard glas.
Structuur verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: selecteer uit het drop down menu de gewenste variant.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief