Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Coro - Buiten en Tuinmeubelen Made in Italy

Versier uw tuin met stijl dankzij fauteuils, banken, tafels en chaise longues met een uniek en speciaal ontwerp

Coro is een in 2002 opgericht bedrijf met als doel het aanbieden van designaccessoires die zijn ontworpen voor buitengebruik.
Het motto is "tijd om in vrijheid te leven" en het is op basis van dit concept dat de filosofie en het concept van inrichting van het bedrijf wordt ontwikkeld. Het doel is om producten te maken die de manier van leven vernieuwen en de externe ruimtes opnieuw interpreteren in een nieuw en uitnodigend perspectief.

Kenmerkende elementen van hun lijn zijn de lichtheid van minimalistische vormen en harmonieuze proporties.
Coro-producten zijn niet alleen functioneel. Ze bieden niet alleen maximaal comfort , maar zijn ook echte inrichtingselementen waarmee u uw tuin kunt aanpassen en unieke en gepersonaliseerde omgevingen kunt creëren volgens de smaak van degenen die ze kopen.

Onder de buitenvoorstellen van Coro die u op onze website kunt vinden: buitenbanken die, dankzij de modulariteit en de verschillende afmetingen van de verschillende elementen, aangepaste stoelen creëren. Een voorbeeld is de Nest- bank gemaakt met een structuur in gesatineerd roestvrij staal of Clea, ook in roestvrij staal met een volledig verwijderbare stof . Fauteuils in staal en stof Clea en Nest die perfect passen bij de banken met dezelfde naam om een ​​gezellige woonkamer in uw tuin te creëren. Chaise longue L3 met parasol om te ontspannen bij het zwembad. Tuintafels vast of uitschuifbaar als de Gezamenlijke tafel in staal en solide perfect voor lunch of diner met vrienden.

Kies het beste voor uw tuinmeubelen, kies de kwaliteit van de echte made in Italy!

Klik hier om de beste producten op de markt voor uw tuin of buiten te bekijken!