Made in Italy

Curno-wandklok in modern design, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Curno
€ 760,71
Levertijden 7 werkdagen
Klok van het de muur de moderne ontwerp van Curno die in Italië wordt gemaakt
Curno is een wandklok die kan worden aangepast aan elke muur in uw huis. Een origineel meubelstuk dat uw huis licht en energie geeft.

Het is gemaakt in Italië door deskundige vakmensen die de klassieke houten inleg opnieuw uitvinden, een oude techniek gemaakt van tijd en handigheid. De inlayprocedures zorgen ervoor dat dunne houtplaten van 6 tienden van mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het meest geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Curno bestaat uit een structuur met inlays in hout en is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essences van wit, zwart, lichtgrijs en donkergrijs essenhout. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: eikenhout, zijkanten in weingé kleur en as. De rand heeft onkruid gekleurde zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: essences van wit essenhout, erable violet eyed, tai dark purple, blue ash en deep green bolivar. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers in natuurlijk aluminium.
De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt; de as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De uitneembare eyeliner is gemaakt van de fijnste stammen van esdoorn en is bezaaid met oogleden. Dit zijn de waterdruppeltjes die gevangen zitten in de jonge lentevezels die de karakteristieke kleine cirkels op het materiaal drukken na plotselinge vorst. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. Tai is een Afrikaans hout met een grote stam vergelijkbaar met mahonie, van een uniforme kleur met een gestreepte ader.

Dankzij de beweging van de vormen en de levendigheid van kleuren, geeft Curno een vleugje stijl en karakter die in Italië aan je muren is gemaakt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief