Levering tot op de vloer en montageservice, vraag een offerte aan.


1. Floor bezorgservice met mobiele gespecialiseerde koerier
Onze koerier gespecialiseerd in de levering van meubilair zal contact met u opnemen om de datum en tijd van levering vast te stellen. Deze service is alleen gegarandeerd tot de derde verdieping, als het huis beschikt over een lift, een goederenlift of een trappenhuis met geschikte afmetingen en capaciteit voor de passage en het heffen van het product. Als u op een hogere verdieping bent neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van een gepersonaliseerde offerte

 

2. PREMIUM service, levering aan de vloer en assemblage service met meubilair-gespecialiseerd personeel en verpakking verwijdering.
Neem plaats en geniet van onze Premium Service: het item zal worden geleverd aan de vloer en onze professionele technici zullen zorgen voor de montage en positionering op de gewenste plaats. De levering is tot op de derde verdieping, met lift of met een trap die een correcte beweging en het passeren van mensen en goederen mogelijk maakt. Ons personeel zal het meubilair opruimen en de afvalverpakking verwijderen. Als u op een bovenste verdieping woont, neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van een aangepaste offerte.
Email Newsletter
Nieuwsbrief