Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Foto- Meubelen Contract door Viadurini

Viadurini Contract is het antwoord op 'behoefte aan een bedrijf of organisatie die wil inrichten met stijl uw omgeving; ze zijn kantoren, luxe hotels, B & B, boten, schepen, restaurant / pizzeria, universiteiten ... Viadurini kan!Dankzij een uitgebreide catalogus van meer dan 20.000 producten uitgekozen Viadurini, heeft speciale bevoegd is om de esthetische en functionele behoeften van de klant te vertalen in een kleurrijke waaier van oplossingen.

L 'Romagna, gunsten en e-commerce anticipeert vaak, smaken en internationale trends, met een eindeloze keuze van Made in Italy producten, zodat elk stuk hoogste kwaliteit en aandacht voor detail.

Viadurini is gespecialiseerd in artikelen voor de inrichting en vaak leidt tot exclusieve projecten van allerlei aard, het realiseren van hun ideeën en voorstellen van mogelijke oplossingen dichter bij het verzoek, soms zelfs hoger zijn dan de verwachtingen.

Direct contact met de fabrikanten, laat Viadurini om zelfs de meest ongewone verzoeken om op maat gemaakte producten te voldoen. Personalisatie is het sleutelwoord. Als u niet de kleur of grootte van het ontwerp inrichting gekozen Viadurini kan ad hoc maken rechtstreeks aan zijn cliënt, omdat hij meerdere malen heeft gedaan vinden.

Voor degenen die op zoek zijn naar unieke stukken, speciale Viadurini Collection biedt meer dan 3000 items die exclusief voor het merk.

Dankzij een hoog gekwalificeerd team Viadurini in eerste instantie opgericht om de Italiaanse markt te bedienen, biedt nu de internationale markt, dankzij de officiële site vertaald in 6 talen (Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Pools) door het verlenen van bijstand voor zowel chatten via de telefoon .

 

File allegati

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies