Benodigdheden voor Projectmeubels - Viadurini

Viadurini Contract is het antwoord op de behoefte van elke ondernemer of entiteit die zijn omgeving stijlvol wil inrichten; of het nu kantoren, luxe hotels, B & B's, boten, schepen, restaurants / pizzeria's, universiteiten zijn ... Viadurini kan!

Dankzij een rijke catalogus van meer dan 20.000 zorgvuldig geselecteerde producten, heeft Viadurini de speciale competentie om de esthetische en functionele behoeften van de klant te vertalen in een kleurrijke reeks oplossingen.

De e-commerce van Romagna is een voorstander van en anticipeert vaak op internationale smaken en trends, met een oneindige keuze aan Made in Italy-producten, die voor elk stuk maximale kwaliteit en aandacht voor detail garanderen.
Viadurini is gespecialiseerd in benodigdheden voor contractinrichting en heeft vaak exclusieve projecten van allerlei aard gemaakt, hun ideeën gestalte gegeven en oplossingen voorgesteld die zo dicht mogelijk bij de vraag liggen, soms zelfs overtreffende verwachtingen.

Door direct contact met productiebedrijven kan Viadurini zelfs aan de meest ongewone verzoeken om op maat gemaakte producten voldoen. Personalisatie is het sleutelwoord. Als u de kleur of grootte van het gekozen designaccessoire niet kunt vinden, kan Viadurini het direct ad hoc voor uw klant maken, zoals hij al meerdere keren heeft gedaan.
Voor diegenen die op zoek zijn naar unieke stukken, biedt de speciale Viadurini-collectie meer dan 3000 items die exclusief voor het merk zijn gemaakt.

Dankzij een hooggekwalificeerd Viadurini-team, oorspronkelijk geboren om de Italiaanse markt te bedienen, is het nu op de internationale markt dankzij de officiële website vertaald in 12 talen (Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans, Pools, Tsjechisch, Roemeens, Zweeds , Deens, Nederlands en Russisch) die hulp bieden zowel via chat als telefonisch.

Als je nieuwsgierig bent en een kijkje wilt nemen bij degenen die al met ons hebben samengewerkt, kijk dan in het gedeelte van onze blog dat eraan is gewijd: "Klik hier voor toegang tot de BLOG".

File allegati

Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW