Made in Italy
Gratis uitgaven

Decoratieve designvaas in de vorm van een koningsvis in keramiek Made in Italy - Rey

  • Made in Italy
  • Code: REY
€ 500,76 € 556,40 -10%
Materiaal Keramiek
Levertijden 7 dagen product op voorraad / 4 weken product op bestelling
Lengte (cm) 22
Diepte (cm) 22
Hoogte (cm) 35

Decoratieve bloemenvaas gemaakt van keramiek in de vorm van een vis. Made in Italy.

Deze productlijn is ontworpen en gebouwd door Italiaanse ambachtslieden met materialen die zijn gekozen om een 100% made in Italy product te garanderen dankzij het dichte netwerk van laboratoria verspreid over het Italiaanse grondgebied die Italiaanse uitmuntendheid vertegenwoordigen in het creëren van handgemaakte producten van hoge kwaliteit . . Het zijn producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en om een sterke persoonlijkheid te hebben die discreet deel kan uitmaken van ieders dagelijkse leven en daarom wordt elk product gekenmerkt door zijn eigen autonomie waardoor het zich kan aanpassen aan zeer verschillende inrichtingssituaties. onder hen, van de meest klassieke tot de meest moderne, altijd zijn ruimte en de perfecte locatie te vinden.

Decoratieve bloemenvaas ideaal voor het verfraaien en decoreren van zowel binnenruimtes zoals woonkamers of keukens als buitenruimtes zoals terrassen of tuinen.
Handgemaakt in keramiek in Italië en gekenmerkt door de leuke koningsvisvorm, typische vis uit de Middellandse Zee, en door de gele kleur.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro