Made in Italy

Designer imitatieleerwachtbank gemaakt in Ennio, Italië

  • Made in Italy
  • Code: ENNIO2
€ 2.334,70
Materiaal imitatieleer
Maatregelen L.tot 136 cm x Diepte 81 cm x H.tot 80 cm x h. zit 41 cm x h.bracc.61 cm
Levertijden 2 werkweken
Wachtbank gemaakt in Italië van ontwerp in kunstlederen Ennio
Ennio is een kunstleer-wachtbank, gemaakt in Italië, verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, zand, rood, bordeaux, blauw, grijs en zwart.

Gekenmerkt door een structuur van de rugleuning in moraal van massief dennenhout, met afmetingen van 50 x 50 mm, compleet met centrale verstevigingsbalken en hardboardpanelen; bovendien heeft de rug een opgevulde, vuurvaste polyurethaanschuimvulling met een dikte van 120 mm en een dichtheid van 25 kg / m3.

De stoelconstructie bestaat uit een massief dennenhouten frame van 90 x 23 mm, met verstevigingshoeken. De opvulling van de zitting is ook in geëxpandeerd polyurethaan, gesneden uit een blok, vuurvast, met een dikte van 120 mm en een dichtheid van 30 kg / m3. De zitting is ook compleet met elastische banden.

Ennio heeft bovendien twee 25 mm dikke MDF-armleuningen, opgevuld met brandvertragend polyurethaanschuim, brandveilig, met een dikte van 25 mm en een dichtheid van 40 kg / m3.
De eigenaardigheid van deze bank wordt vertegenwoordigd door de voet, vergelijkbaar met een stalen plaat met een dikte van 8 mm en een breedte van 50 mm, geverfd met epoxypoeders met een chroomafwerking.

Zijn fantastische steunvoet en zijn unieke en originele ontwerp maken het mogelijk om het te combineren in zowel huishoudelijke als contractomgevingen.

Opmerking: Ennio is de bank met duizend kansen, dus het is gemakkelijk aan te passen. Schrijf naar clienti@viadurini.it vraag om meer informatie en persoonlijke offertes.

materiaal:
- SKILL CAT. B
Gewicht 728gr
Samenstelling 69% PVC - 20% PL - 10% COT - 1% PU
Weerstand tegen slijtage EN ISO 5470: 50.000 cycli
Wrijf weerstand tegen UNI EN ISO 105-X12: 4/5 (grijsschaal)
Lichtechtheid UNI EN ISO 105-B02: 6 (blauwe schaal)
Treksterkte UNI EN ISO 1421: 500 N-290 N met geschikt rubber

waarschuwingen:
De lichte kleuren mogen niet in contact worden gebracht met stoffen en artikelen die behandeld zijn met kleurstoffen die niet vast of met een slechte kleurechtheid zijn, om vlekken en halo's te voorkomen die niet kunnen worden gegarandeerd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief