Made in Italy

Designtafel in Levanto rood marmer en metaal, gemaakt in Italië - Morbello

  • Made in Italy
  • Code: MORBELLO
€ 2.245,44 € 2.806,80 -20%
Levertijden 5/7 werkweken *levertijden kunnen oplopen indien het product niet op voorraad is
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Top materiaal Rosso Levanto-marmer
Materiaal van de basis metaal

Salontafel in Levanto rood marmer en metalen onderstel Morbello, gemaakt in Italië.

De salontafel is een element dat vaak kleine afmetingen heeft, maar in staat is om het uiterlijk van elke omgeving te revolutioneren, daarom moet het met zorg worden gekozen. Morbello presenteert een verfijnd, elegant ontwerp, dankzij het materiaal dat werd gebruikt voor de realisatie ervan: het rode marmer van Levanto . Het is een waardevol materiaal, ook gebruikt voor de bouw van enkele belangrijke kunstwerken en werd ook gebruikt door de oude Romeinen. Deze bijzondere rode variëteit dankt zijn naam aan de Italiaanse stad waaruit Levanto wordt gewonnen. De rode achtergrond als gevolg van hematiet is verrijkt met witte aders van calciet, zeldzame clusters van kwarts en, soms, groene gebieden van serprentijn.

Beschikbare maatregelen :
  • L 65 x P 75 x H 42 cm;
  • L 60 x P 50 x H 48 cm.
Morbello is een handgemaakt artikel op een traditionele manier, het is mogelijk om op maat gemaakte metingen aan te vragen, om aan elke behoefte te voldoen . Neem contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen" .

De bronzen geverfde metalen basis wordt gekenmerkt door eenvoudige en geometrische lijnen die bijdragen aan het gevoel van lichtheid. Morbello kan zowel in klassieke omgevingen worden ingevoegd, om zijn elegantie te verbeteren, als in modernere en minimale inrichtingscontexten om een ​​interessant ontwerp op basis van contrasten te creëren.

Het grote belang dat aan het esthetische aspect wordt gehecht, staat tegenover een even zorgvuldige zoektocht naar functionaliteit en bruikbaarheid: met het nodige onderhoud kunnen de elementen van marmer potentieel een leven lang meegaan.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief