Made in Italy

Dolo gedecoreerde houten klok, modern ontwerp, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Dolo
€ 411,80 € 514,75 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Wandklok gemaakt van Dolo hout
Dolo is een wandklok waar fijne en elegante lijnen op het oppervlak lijken te worden geborduurd. Detail van de originele stijl die helpt om een meerwaarde te geven aan uw interieur.

Het gebruik van mooie en onbekende houten essences is een van de onderscheidende kenmerken van dit horloge gemaakt in Italië. Het is volledig gemaakt door deskundige vakmensen die streven naar een idee van kwaliteit dat verder gaat dan het product en dat betrokkenheid en continu zoeken naar verbetering omvat. Dolo bestaat uit een stucwerk houtstructuur. Dit bestaat uit procedures waarbij het oppervlak van het houten paneel enkele tienden van een millimeter wordt verbrand, waardoor kleine groeven worden gevormd die met de hand met de voeg worden gevuld. De kleur van het stucwerk wordt op dit moment op een specifieke manier gemaakt voor elk afzonderlijk product, zodat het het beste overeenkomt met de kleur van het hout. Het leggen van 3 lagen stopverf volgt het handmatig schuren en afwerken van het oppervlak.
Rose is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren op verschillende houtsoorten:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essen van essenhout. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: wengekleurige houten zijkanten. De rand is in geverfde weingé-zijden en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: essentie van bolivar van paars vlokje. De rand is in zwarte as en de wijzers en cijfers in natuurlijk aluminium.
De as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk.

Scan tijd met elegantie en levendigheid met dit houten horloge met een onmiskenbare Made in Italy-stijl. Neem contact met ons op voor meer informatie en / of offertes.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief