Made in Italy

Draaibare barkruk in polycarbonaat en staal Made in Italy - Fedora

  • Made in Italy
  • Code: FEDORA9
€ 508,80
Levertijden 4 weken
Structuur materiaal Staal
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 89/115

Draaibare barkruk van polycarbonaat en staal Gemaakt in Italië.

Barkruk gemaakt in Italië met polycarbonaat zitting en draaibare structuur in verchroomd staal voorzien van praktische voetensteun en verstelbare lift met gaszuiger. Een aanvulling met een elegant en functioneel ontwerp, ideaal voor het voltooien van contractruimtes zoals bars en restaurants, maar ook voor huishoudelijke ruimtes zoals hoge keukenbladen of snackruimtes. Zijn esthetiek wordt gekenmerkt door unieke, lichte en verfijnde vormen die een comfortabele en uitnodigende zitplaats bieden . Het resultaat is een comfortabele kruk met een exclusieve stijl die de inrichting van elke stilistische situatie kan verrijken met persoonlijkheid en karakter.

Alle materialen die zijn gebruikt om dit product te maken, zijn 100% recyclebaar, omdat elk onderdeel snel kan worden onderscheiden. Elk plastic element biedt eenvoudige richtlijnen voor recycling.

Beschikbare stoelafwerkingen :

  • Wit;
  • duif grijs.
Reiniging : voor polycarbonaat, gebruik neutrale vloeibare zeep verdund in water en een zachte doek om krassen te voorkomen, gebruik geen schuursponsjes.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief