Made in Italy

Draaibare bureaustoel met armleuningen en wielen Italiaans gekleurd design - Verenza

  • Made in Italy
  • Code: VERENZA2
€ 445,91 € 557,39 -20%
Levertijden 15 werkdagen vanaf besteldatum
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 56 cm
Diepte (cm) 54 cm
Hoogte (cm) 81 cm

Bureaudraaistoel met wielen en armleuningen in gekleurd technopolymeer gemaakt in Italië.

Het eenvoudige ontwerp van deze draaibare bureaustoel is aanpasbaar aan verschillende contexten: van werk tot keuken, van woonkamer tot slaapkamer.
Zijn eigenaardigheid wordt gegeven door het innovatieve materiaal waaruit het is samengesteld: het technische polymeer maakt het accessoire flexibel en volgt de bewegingen van het lichaam om een volledig ergonomische stoel te garanderen. Het is een plastic materiaal dat fysieke en mechanische eigenschappen heeft die vergelijkbaar zijn met die van metalen en dat 100% recyclebaar is met TÜV GS-certificering.

De stevige, draaibare metalen structuur met zelfremmende wielen geeft maximale functionaliteit en veiligheid en garandeert comfort en ergonomie voor diegenen die een aanvulling van hoge functionele en esthetische kwaliteit willen.

Technische kenmerken:
  • Structuur: monocoque van technopolymeer met armleuningen, RAL-afwerking, stalen draagstructuur met verchroomde afwerking.
  • Onderstel: 4 spinpoten in stalen buis en chromen afwerking.
  • Wielen: 5 cm diameter zelfremmend en met rubber bekleed met chromen afwerking.
  • Armleuningen: driehoekig in staal rond, verchroomde afwerking.

Het productieproces vindt plaats in volledige overeenstemming met ecologische duurzaamheid door vanaf het begin een 100% gerecyclede grondstof te selecteren.
Bovendien omvat de kwaliteit van de 100% Made in Italy met trots de richtings- en ontwerpsystemen, evenals de operationele en productie, om een ergonomisch product en waarde te garanderen.

Het ontwerp van een ergonomische stoel vereist in feite een grondige kennis van de anatomisch-fysiologische en psychologisch-cognitieve kenmerken van de mens om het volledige welzijn van de werknemer te bevorderen.
Dankzij continu onderzoek en technologische innovaties is een gecertificeerde hoogwaardige stoel geboren, ontworpen rond de mens en zijn werkomgeving.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief