Dressoir met 4 deuren in grafietkleur en natuurlijk eikenhout - Nives

  • Eco Design
  • Code: NIVES1
€ 3.091,45
Vorige prijs: € 3.091,45
Levertijden 10/15 werkdagen
Materiaal van de basis Metaal en messing
Structuur materiaal Gelaagd en massief hout
Lengte (cm) 175
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 86

Dressoir voor binnen in gelaagd en massief hout met 4 deuren

Woonkamer dressoir gemaakt van grafietkleurig gelakt gelaagd hout en naturel massief eikenhout , handgemaakt, grafietkleurig metalen onderstel met messing pootjes. De 4 deuren met handgrepen en interne planken garanderen een grote capaciteit. Het artikel past zich aan elke gebruiksbehoefte aan, waardoor u de ruimtes en objecten als geheel of door ze bovenop te plaatsen beter kunt ordenen en ordenen .
Dit product voor dagelijks gebruik wordt onmisbaar voor het completeren van de inrichting van elke woonkamer en transformeert het in een discrete getuige van een ervaring vol emoties.

Gelaagd hout is een   materiaal mee minimale milieu-impact, lage geleidbaarheid, vermindert condensatie en het thermisch isolerend vermogen maakt energiebesparing mogelijk. Het is een licht materiaal maar met een hoge weerstand en hoge stabiliteit.
Natuurlijk eiken massief hout is een duurzaam hout, bestand tegen ongedierte, stevig, dat goed tegen vocht kan. Maar het is ook een hout dat goed bestand is tegen krassen, stoten en krommingen. Daarom worden de handgemaakte meubelen van massief eikenhout dan ook het meest gewaardeerd.

Dimensies:
  • Hoogte: 86cm
  • Lengte: 175cm
  • Diepte: 45cm
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief